Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley Snipes (Trilogie Blade) jako ozbrojený a extrémně nebezpečný střelec ve výbušném akčním thrilleru Nukleární cíl, ve kterém není nic, jak se zdá na první pohled. Rusku hrozí jaderné nebezpečí a zachránit ho dokáže jen jediný muž: Střelec (Snipes). Elitní tajný agent amerických zvláštních jednotek dostal za úkol vyřadit z provozu jadernou elektrárnu před tím, než její reaktor vyhodí do vzduchu teroristé. Střelci se podaří proniknout do přísně střeženého zařízení, označit cíl pro americké rakety a nyní připravuje svůj únik. Když ale zjišťuje, že to budou samotné rakety a ne teroristé, kdo způsobí jadernou katastrofu, je mu jasné, že na něj někdo nastražil past. A tak začíná souboj s časem, kdy se musí pokusit dostat výbušniny mimo určený terč. Exploze by totiž způsobila smrt tisíců lidí a zkázu dvou světových mocností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Nejspis so na to da koukak do konce, ale ze bych to fakt potreboval vedet? SCENAR vcetne rozhovoru napsal typek za jedno odpoledne. Nejdriv jsem se bavil tim, jak je to pruhledne. Nejvic asi na zacatku, nez jsem usnul. Rozhovor tech generalu (???) na zacatku byla proste typkova uvaha, akorat obcas prerusil primou rec a zmenil jmeno. AKCE je to, co bych mel psat na zacatek kdyz je to akcni film. Typek utika pred ruskym tankem. Utika uprostred rozbombardovane opustene(!) vesnice. Tank zbori barak. Typek utika, preskoci zed. Pobliz typka je barak a pred nim holcicka. Typek uvidi malou holcicku. Typek se ji zepta co tady dela. Holcicka nejspis anglicky neumi a tak mlci. Typek ji vezme pod ruku a zatahne do nejblizsiho baraku. Tank rozbori zed. Projede okolo typka v baraku. Holcicka vybiha. Typek za ni. Chyti ji. Otoci se a prask. Sejme ho snajpr s dragunovem. VTIPNE KOMENTARE Beky ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Mam rad akcne filmy, ale tento ma neskutocne nudil. Pred par rokmi som mal Wesleyho celkom rad a s Woodym Harrelsonom zohrali celkom dobre dvojky v par inych filmoch, napriklad BILI MUZI NEUMEJI SKAKAT (1992) alebo VLAK PLNY PENEZ (1995) a to si myslim, ze Harrelson dopadol dnes este lepsie, ako Snipes. Cely ten blby scenar bol tak nudny, ze som sa tesil na zaver filmu. Nastastie film trva iba 85 minut, takze zvladnut sa to da... 20.05.2010 _______ Wesley Snipes - (Painter) +++ Emma Samms - (Amanda Jacks) +++ William Hope - (Jonathan Tensor) +++ Anthony Warren - (Kapitán Naish) +++ Peter Youngblood Hills - (Hargreaves) +++ Ryan McCluskey - (Rodgers) +++ Hudobná sekcia: Eric Wurst +++ ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vyklízel jsem při malování knihovnu a zděsil se co DVD tam mám a navíc neviděných. I rozhodl jsem se to postupně likvidovat a tohle mi přišlo pod ruku hned po včerejší skvostné Lantaně. že to bude béčko jsem tušil už podle obalu. Na hodnocení jsem nekoukal a nechal se rovnou vtáhnout do dost idiotského příběhu kdy mělo dojít k destabilizica Ruska separatisty za pomoci atomového výbuchu. Hlavní roli v tom měly ale sehrát USA, které se měly účastnit protiteroristické operace s Ruskem, ale na které to mělo být nakonec celé hozeno. Kdo pamatuje akčňáky z osmdesátek, tam byl v amerických filmech natvrdo coby nepřítel vždycky Sajuz. Tady už je vidět, že doba pokročila. V roce 2005 je Rusko už přítel, jen jsou v něm separatistické živly s vazbami na Dagestán a samozřejmě Čečnu. Dnes už si tvůrci filmů většinou raději vymýšlejí všelijaké ty Azburie aby někoho nenaštvali v rámci geopolitické situace a globalismu. Nebudu spoilerovat, ale Amíci jsou samozřejmě nejlepší. Celé to bylo vyloženě až blbé, jediné co musím ocenit, že to bylo točeno někde na východě a že je tam většinu užita východní technika včetně kamionu Roman. Být to točeno někde v Nevadě a Rusáci by tam jezdili ve Fordech, byla by to jetě větší šílenost a známe takové případy... Takže za mně dávám za dva naváděcí vysílače. * * ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se tentokrát v dalším béčkovém filmu z rumunsko-britské produkce zaplétá do mocenského boje v Čečensku. Někdo jej a jeho jednotku využil k vlastnímu prospěchu a nechal je umístit terč pro raketu na aktivní reaktor. Přijdou na ten podvrh včas a dokáží ještě změnit cíl smrtící rakety? Další ultra levný akčňák z počátku hodně nudí, při akci vyvolává smích a na závěr jen nevěřící kroucení hlavou nad stupidní zápletkou. Ale vezmu-li to kolem a kolem, jednou se na to podívat dá. Na závěr jen smutná poznámka. Proč Wesley začíná upadat na stejnou filmovou úroveň jako Dolph Lundgren? ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že tí, ktorí Wesleymu veštili, že upírobijec Blade bude jeho životnou rolou, mali pravdu. Vždy je smutné, keď herec narazí na svoju životnú úlohu vo veku 36 rokov a potom sa až do dôchodku morí s preplácanými blbosťami, béčkami a céčkami. Nukleárny cieľ je chaotické pobehovanie európskymi lesmi, k tomu biedna akcia a nulový výkon hercov. Snáď aj režisérov predchádzajúci film (blbý slasher Duch ohňa) bol lepší, ako toto. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama