Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru: Vánoční mise

  • USA The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 11 min

Nikdy neplav sám! Tak zní tučňáčí vánoční krédo, proto musí vyrazit na bláznivou štědrovečerní misi... V newyorské zoologické zahradě si všechna zvířátka užívají tu pravou vánoční pohodu, jedinou výjimku ale představuje lední medvěd Ted. Ten zůstal ve svém výběhu úplně sám a nemá si s kým o Vánocích zaplavat. Tučňák Vojín se proto rozhodne situaci napravit a vymyslí plán, jak mu obstarat vánoční dárek. U ostatních tučňáků se ale nesetkává s přílišným pochopením, proto se vydává pro dárek na vlastní pěst. Když to zjistí velitel tučňáků Skipper, v duchu jejich kréda mu vyráží s ostatními na pomoc. Bláznivější vánoční misi v téhle zoologické zahradě ještě nezažili. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

Zalost 

všechny recenze uživatele

Zábavná banda tučňáků byla jednou z "hlavních vedlejších" postav Madagascaru. Jejich krátké vánoční dobrodružství se opravdu vyvedlo, už jen proto, že je animované stejně zběsile, jako samotný Madagascar. Proto například vražedný pudl vypadá opravdu epesně démonicky. Plus ještě opravdu zábavný, svižný scénář... Ne, u tohohle se zkrátka nedá nudit. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

I tučňáci jsou jedni z těch, kteří svou typologií baví jen při prvních pár dialozích. Říká se, že o Vánocích nemá nikdo být sám, ale dospělí to s trochou štěstí přežít mohou. Taky jsem dnes večer sám, když tohle píšu. Ale u dětí by to platit rozhodně mělo. A třeba se i oni díky tomuto filmečku něco naučí. Myslím, že malí se rozhodně pobaví mnohem víc. ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Tučniaci sú vrcholom humoru už v samotných filmoch Madagascar a v tomto kraťase to len suverénne potvrdili. Pevne verím, že pokiaľ by tvorcovia niekedy rozmýšľali nad tým, že jedna z postáv zo spomínaných filmov by mala dostať vlastný plnohodnotný celovečerný projekt, bude to práve táto čiernobiela skupinka. (95%) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +vtipné, zábavné -trošku animace, některé dialogy nejsou tak vtipné/// Rozhodně animák, který pobaví, dá se zhlédnou vícekrát. Hudba v titulcích je dinamická a některé akce samotných tučňáků jsou perfektní. Důvod proč nehodnotím víše je ten, že se mi nechvěla bránice tolik, jako třebas u veverky z Doby ledové. Přesto sou zde zábavné momenty. "Už můžu udělat KABOOM" "Ještě ne" ":-("/// Celkem 79%/// ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Kedže milujem Tučniaky z Madagaskaru ( seriál aj film ) samozrejme že ma dostal aj tento Vianočný kraťas. Myslím si že je to ešte lepší Vianočný špeciál než skutočný Vianočný špeciál zo seriálu, heh. Nielen že pobavil, ale naviac ma dojalo Pešiakové správanie, ako chcel pomocť tomu ladovému medveďovi a tučňačie krédo- nikdy nepláv sám. Oh, a Ricové pyromaniacké túžby boli dokonalé. XD ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama