Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Díl, který odstartoval hromadu dalších epizod ze série American Pie, překvapivě ale docela funguje. Není to na stejné úrovni jako první dva díly. Druhý Stiff je ještě větší hovado, ale ne tak zábavné. Celý nápad s hudebním táborem tvůrcům vyšel a díky ucházejícímu castingu se jedná o docela povedený počin. Rozhodně lepší než další příspěvky v této vedlejší koleji. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

První tři díly American Pie měly jakš-takš styl, svou nevyzrálou pubertálností a přiměřenou nechutností mě dokázaly slušně pobavit, ale Band Camp už je zcela jiné kafe... Přesněji pěkně hnusné kafe a bez Stiflera už to snad ani není kafe, nýbrž jen odstátá voda. Stiflerův brácha je mladší a trapnější, o co víc je v pubertě věkem, tím méně jsou jeho pubertální kousky vtipné... Násilné navázání na původní trilogii je zkrátka nepovedlo. 2/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Komedií k popukání již tento díl není. Stává se z něj nenáročný neškodný filmík, který propluje kolem vaší hlavy. Určitě každému tak jako mě utkví v hlavě neskutečně perfektní dabing mladého Stiflera. Kadence a trefnost nadávek, kterou vypouští z úst je úžasná! Prcičky 4 jinak nenabídly ani jedno odhalené poprsí, kamera se vždy v poslední možnou chvíli zdekovala ze záběru. 45% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno