Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

necisty 

všechny recenze uživatele

A jednou na hudebním táboře jsem si strčila flétnu do p...! Tento díl se od původních Prciček ještě ani tolik nevzdaluje, najdeme zde mimo klasického Jimova táty také Šerminátora, Stiflerův mladší brácha je taky "reálný" a tématika hudebního tábora je nám přece jen blízká. Ale asi jsem od toho čekal větší "hudební" peklo, o kterém nám flétnistka už v jedničce povídala. Vždyť se tam za celou hoďku a půl skoro nic nestalo. Z celého vzájemného soutěžení, když už je na tom film postavený, což je také kravina, je vidět jen pár záběrů. Soutěž celou škrtnout a vymyslet něco lepšího. Co je ale největší průser a to fakt nemůžu "Prcičkám" odpustit, že jsem se skoro ani nezasmál, jinak bych tomu klidně buchnul 4. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Americky kolac reprezentuje skupinovy tabor uz je slabota. Tentokrat sa fuckt US styl humoru vzdialil tomu europskemu na desiatky kilometrov a smiat sa nie je comu. Stifflerovi /Sean William Scott/ dochadzaju napady, a scenaristom inovacie. Reziser Steve Rash je len rutiner. Velmi slaby diel Americkeho Kolaca. 20 % ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak malé hodnocení, Band Camp je jen jiný film, než první tři díly prciček, ale podle mého na stejné úrovni.. Zasazení prostředí do hudebního tábora je skvělou myšlenkou autorů, vždyť odkazy na různé příhody se objevují už od začátku. Navíc se tenhle díl netočí opět jen kolem sexu, je tu i (do určité míry :) morální poučení a hlavně A. Kebbel to hrozně sluší :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První prcičky, který vlastně nejsou prcičky. Jenom si propůjčili značku, jedno příjmení a příběh tvůrci nahodili do tábora, kde se tehdy odehrávala jedna nezapomenutelná scéna s flétnou. Uznávám ale, že to bylo docela v pohodě. Žádná pecka, ale sympatičtí herci dodali fajnové atmosféře, která neurazila, nenaštvala, nepřekvapila. Prostě film, u kterého si odpočinout je to nejlepší, co člověk může udělat. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jedničku a ani tu jsem nesledoval nijak moc pečlivě. Ale tohle jsem doslova proklikal za dvacet minut. A i tak jsem viděl asi všechno, co se tu vidět dalo. Některý děvčata jsou hezký (aby ne, když je museli vybírat mezi stovkama adeptek "herectví"), "vtípky" jsou vohraný a vulgární jako vždy v dnešních teen komediích. Hlavní hrdinové jsou schematičtí jak podle pravítka kreslený karikatury. Kčertu, ani nevím, jak to hodnotit, protože už dlouho jsem nic horšího neviděl. I odpad je v tomto případě lichotka. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama