Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

choze 

všechny recenze uživatele

Po slabé dvojce jsem necítil nejmenší potřebu se podívat na další díl, ale když se ke mě dostalo cd s čtyřkou, vsunul jsem to do mechaniky, aby si mozek trochu odfrkl. Nic nového, naopak velká koncentrace klišé (zkušenější kluk pomáhá stydlivému získat jeho dívku snů, závěrečné prozření hlavního hrdiny) a gagů zahrnujících nejrůznější tělesné tekutiny, ale jsou tu pěkný kočky a každá desátá nadávka je vtipná, takže jsem to bez větších obtíží dokoukal, což jsem rozhodně nečekal. Tad Hilgenbrink by měl dostat Oscara zato, jak věrně se mu podařilo imitovat původního Stifflera v podání Seana Williama Scotta. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Po prvním zklamání, které zjistíte, tedy, že veškeré "hvězdy", které jste si zcela určitě zamilovali z minulých dílů jaksi chybí, vás čeká další zklamání, a to především z obrovského nedostatku těch milých a trapných fórků, kterých byly předešlé díly doslova přecpané a z ducha rozm***ného koláče se přesouváme docela jinam a vrcholem rádobykomedie se stávají opravdu fekální kousky, natolik typické pro současnou vlnou teenagerovských komedií, kterým se první díl prciček vlastně nádherně vyhnul a nadále pro mě zůstává klenotem teen-komedie. A ještě jedna poznámka: Stiffmeister pro mě stále zůstává a stále jím i bude Sean William Scott. ()

Reklama

xerno 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslel, že je příběh ukončen, ale i tak mě napadlo, že by se s tim mladym stiflerem dalo něco dělat... A skutečně: je tu čtyřka v celé své parádě, dala se sice uvést, jako samostatný film, ale proč vymýšlet nová jména a jejich historii... mě se prostě American Pie líbí v každém směru, v každém díle a tenhle díl je více-méně taky pěknej. Ale hlavně : opět jde o lásku !!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Předchozí prcičkovská trilogie když už ne geniálně, alespoň ucházejícím způsobem kombinovala sex a hezké holky s humorem a komickými scénami. Tento derivát nabídne akorát tak hezké holky, to je všechno. Až nechutná romantika bez jakékoliv šptky humoru. A to ne, že by se film nesnažil být humorný, jenže všechno jste už viděli v předchozích prcičkách, tenhle film se to jen snaží zkopírovat. A ono to nefunguje. Navíx Stiflerův mladší brácha je naprosto tragický. V počátku, kdy má být typicky stiflerovsky arogantní to jeho představitel prostě vůbec nezvládá a je strašně k neuvěření jak přehrává a snaží se pitvořit, po jeho klasické a typické proměně už mu to jde lépe, ale zase to už není ono. V rámci prcičkovské série bych snad šel s hodnocením i níže, ale zase, koukat se na to dá a zas až tak obrovská tragédie to není. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

A jednou na hudebním táboře jsem si strčila flétnu do p...! Tento díl se od původních Prciček ještě ani tolik nevzdaluje, najdeme zde mimo klasického Jimova táty také Šerminátora, Stiflerův mladší brácha je taky "reálný" a tématika hudebního tábora je nám přece jen blízká. Ale asi jsem od toho čekal větší "hudební" peklo, o kterém nám flétnistka už v jedničce povídala. Vždyť se tam za celou hoďku a půl skoro nic nestalo. Z celého vzájemného soutěžení, když už je na tom film postavený, což je také kravina, je vidět jen pár záběrů. Soutěž celou škrtnout a vymyslet něco lepšího. Co je ale největší průser a to fakt nemůžu "Prcičkám" odpustit, že jsem se skoro ani nezasmál, jinak bych tomu klidně buchnul 4. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama