Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt průser. Jednička bylo dobrá, dvojku podělali, trojkou to přece jen vylepšili, ale tímhle to dojebali na plný čáře. Naprosto nefungující spin-off na nešpatnou komediální sérii, kterou fakt není schopný zachránit. Zasmál jsem se jednou, jednou, prosím. Taky bych trochu změnil název filmu, tohle nejsou žádný prcičky, ale romantická komedie pro holky. Jediný co mi ten film potvrdil, je, že Arielle je vážně sexy, ale to už jsem věděl. Asi budu sám, ale Stifler je z původního castu moje nejmíň oblíbená postava, jeho bratr je lepší, ale založit komedii jenom na Stiflerovo chování je fakt chabý. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak malé hodnocení, Band Camp je jen jiný film, než první tři díly prciček, ale podle mého na stejné úrovni.. Zasazení prostředí do hudebního tábora je skvělou myšlenkou autorů, vždyť odkazy na různé příhody se objevují už od začátku. Navíc se tenhle díl netočí opět jen kolem sexu, je tu i (do určité míry :) morální poučení a hlavně A. Kebbel to hrozně sluší :) ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Neskutečně podělaný film - miluji prci,prci, prcičky, ale toto úplně podělali, asi si mysleli, že když tam dají úplně neznámého kluka, kterej se bude chovat podobně jako Sean Wiliam Scott, tak že uspějou - to byli pěkně na omylu. Kluk co se snaží vypadat a mluvit stejně jako Stifler ,,starší" ... nevím co bych měl dodat, jen to, že ta 1hvězdička je jen a jen za Eugena Levyho!!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate nicim vyjimecna pubertacka komedie. Hlavni hrdina tu je pouze jedinej a to mistr Stiffmeister, kteryho hraje nejaky naprosto priserny hovado. Z postav stoji za zminku mozna tak z minulejch dilu znamej Sherminator a Notch Johnson, bohuzel ale nedostane prakticky zadnej prostor. Jinak pribeh predvidatelnej, sem tam naka humusarna a ke konci si to hraje na nejakej otravnej dojak. Navic koz naprosty minimum, ale obcas to pobavit dokaze. Slabsi 3*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa priživuje na dnes už kultovom statuse Prcičkovskej trilógie. Do popredia sa tentokrát dostáva Stiflerov mladší brat Matt - stvárnení Tadom Hilgenbrinkom - ten zhodou okolností využíva celkom bohatý repertuár grimás a úškľabkov, ktoré nenápadne pripomínajú Seana W. Scotta. Ďalším spojovacím článkom tohto dielu je Jimov otec v podaní excelentného Eugenea Levyho. Síce tu nedostáva dostatočný priestor a jeho mentorstvo tu akosi nefunguje, ale bol príjemným osviežením celého dielu. A v neposlednom rade to bola Arielle Kebbel, ktorá v úlohe Elyse excelovala či už svojou roztomilosťou, prirodzenosťou alebo krásou. Band Camp je video film, ktorý sa nehrá na niečo viacej. To jediné mu slúži k dobru a zachraňuje od úplného zabudnutia. Aj keď sa jedná o všedných príbeh, bez výrazných miest, a bez výraznejšieho prispenia do celej série - je to film, ktorého prvú hodinu si náramne užívam a tú druhú poctivo pretrpím. Z celej prcičkovskej série môj osobný guilty pleasure. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama