Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý den karneval je původní televizní film natočený podle románu Jana Padycha Bouře ve sklenici piva. Hrdina - pojišťovací agent - ve snaze zajistit svoji novou rodinu podnikne efektivní zátah na klienty, netuší však, že se na jiných místech na něj šije bouda a zřejmě ne jen jedna. Rychlost, s jakou se problémy začnou bezohledně kupit, závratně stoupá a pád se stává nezvladatelný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Falcor 

všechny recenze uživatele

Jo, pojišťovák, ten tvrdý chleba má. A to nejen takový neschopný a naivní smolař, jakého nám zde, klasicky průměrně, předvádí Zedníček. Škoda, že po shlédnutí této nenáročné inscenace, se nejednomu pojišťovacímu agentovi bude opět pracovat se svými klienty o něco hůř. Ještě štěstí, že znám i řadu pojišťováků, kteří myslí, věřte nebo ne, i na dobro svých „oveček“. To myslím bez ironie. Vždyť jim jde přeci i o následné provize, a ty jsou jen tehdy, je-li klient spokojen, no ne? ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

pana Zedníčka mám hodně rád a on je dobrý, i když už takového loosera hrál. Ostrava je fajn nápad, hudba taky dobrá (i když dost retro), problém je scénář a režie, jde se jen od scénky ke scénce, průsery, vyhazov, pochopitelně i těhotenství nakonec nesmí chybět, což bylo dlouho jasné. Ženy a dívky kolem něj jsou vcelku koukatelné, on taky nakukuje ochotně a nejen to. Že je pojišťovnictví vykreslené jako absolutní žumpa, kde podráží každý každého, klienty, kolegy, konkurenci, soudy,  policii, je trochu levné a celkově mi to přišlo jako bakalářská nastavovaná a moc dlouhá kaše. Po chvíli je vše jasné a jde jen o to, kde je dno na které on spadne a kdy přijde přichystaná zmíněná poslední rána. Kdyby nebylo toho nechutného chrochtání, uvažoval bych i o třech. ()

Reklama

markyzgero 

všechny recenze uživatele

malý ostravský pusher http://www.csfd.cz/film/88170-dealer/ s příšerným soundtrackem. čmaňa aka kim bodnia se snaží přežít na ulici novodobého pojišťováckého streetu. čmaňa má problém, ale zhostí se ho se ctí. přestože má ženu a dítě a ošuká jitku asterovou, zvládne vyřešit všechny záležitosti a ukáže nám, že život tajného pojišťovacího agenta je jen prázdnou a lacinou slupkou, kterou je třeba překonat. pavel zedníček volá----freedom. osvoboďme se od laciných pojišťovacích triků. pavel zedníček říká-let it be... ()

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinný? Proboha proč? No nic, já se celou dobu bez přestávky nudil a postava Pavla Zedníčka ve mně budila pocit, že vše co se jí dělo, si plně zasloužila. Navíc mě prudila hudební složka, která kromě lety osvědčených písní používala jen dvě podoby: sólo na bicí nebo jakési pitomé chrochtání. A za sexy Zuzanu Kajnarovou hvězdičku nedám, protože kdybych nenapsal odpad! sem, tak bych ho nejspíš nemohl používat vůbec. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Celkově dost nevyvážený film, ale na straně druhé překvapivě docela dobrý. Jak na miskách vah! K tomu dost hlasitá a občas rušivá hudba (sem tam ale přesná a výstižná... jak na miskách vah!) a skvělý pan Zedníček. Zajímavé a svého času aktuální téma. Celkově jsem z těch vln nahoru dolů docela zmatená, ale uprostřed zůstávám bezpečně. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama