Reklama

Reklama

Nebezpečná známost

  • Norsko Naboer (více)
Trailer

VOD (1)

Některé dveře by měly zůstat zavřené
Johna právě opustila přítelkyně Ingrid. Ten den se nechá svést do mystického a děsivého světa, ve kterém není možné rozpoznat lež od pravdy. Krátce poté co se Ingrid od Johna nadobro odstěhuje, potká John dvě sousedky, které se chovají velmi zvláštně a svůdně. Vypadá to, že o Johnu a Ingrid hodně vědí. Dokáže John odolat jejich uhrančivosti nebo jde v tomto neobyčejném erotickém thrilleru o něco více? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čerstvě opuštěný potkaní ksicht lapen v osidlech dvou (při troše fantazie vyzývavých) sousedek a jejich na vytápění finančně náročného bytu. A nebo je všechno jinak a tento byt lze vytopit jen čepicí..? Sletaune je nepolapitelný zloděj. Samotnou premisu si bere od chrastícího soustružníka Balea, bloudění v temných labyrintech bytu (mysli) od Lynche, či Polanského, nebohého Goldsmitha odlehčí o pár tónů z Basic Instinct a pod rouškou schizofrenní tmy se snaží šukacím Fight Clubem vyvolat špetku kontroverze. Nemám s loupením problém, ale u podobných mindfucků mě musí pohltit forma, která "děj" dovede sebejistě k pointě. Nestalo se, ať se Julia Schacht snažila při svých scénách "I´m so horny" sebevíc.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uhrančivé, schizofrenní a hlavně úchylné psycho, ve kterém jsem se sice občas ztratil, ale přesto jsem na to dál fascinovaně zíral. Samotná pointa, byť už tu mnohokrát byla, byla očekávaná i neočekávaná a vnesla do celého příběhu spoustu světla, ale zároveň z§stalo pár otázek nezodpovězených. Alespoň pro mě. Na druhou stranu zase mi to tolik nevadilo, takže Naboer řadím hodně vysoko, byť na plný počet to není. 85% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud jste škaredý Hejerdál a zničeho nic se vás snaží sadomaso ošukat dvě čerstvé Nory, pardon, chtěl jsem říct Norky, odvedle, je nejvyšší čas se sebereflexivně zamyslet, jestli tu náhodou něco trochu nesmrdí! Třeba vaše ex! Povedená trolí variace na Stopoptákovo Psycho, která zajisté rozhoupe nejednoho upjatého váhavce k tomu, aby si trochu zpestřil sexuální život a sem tam u toho své domácí figurantce přimrdal jednu pěstí! Docela mě teď ale bolí ruka, příště si vemu boxera. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No doprdele! A já to seru, dávám plnej, protože -spoiler- vyfantazírovat si dvě nadržený sousedky za účelem zpříjemnění si píchání své bývalé, která už to má nějakej ten pátek za sebou, přičemž posledními jejími okamžiky bylo něco jako ložniční UFC, to se jenom tak nevidí. -ks- Výbornej thriller plnej nejistoty, psychologie a hutného sexuálního napětí. Doporučuju! ()

pevico 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že ze snímku mám rozporuplné pocity...zpočátku mě film vůbec nebavil a ztrácel jsem se v ději, konec naopak jede svižně a překvapivě. Rozhodně na tenhle film kouknu ještě jednou (naštěstí nemá dlouhou stopáž :)), abych si uspořádal myšlenky a mohl pak třeba nějakou tu * přidat nebo odebrat :o) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • První norský (v koprodukci) film, který dostal rating 18+ za posledních 17 let. Předtim to byl film Hotel St. Pauli (1988). (ČSFD)
  • Jak režisér Pål Sletaune později uvedl, měl po dobu zhotovování filmových inscenací puštěnou hudbu k filmu Alfreda Hitchcocka Psycho (1960), který byl jeho největší inspirací. (Conspi)
  • Kristoffer Joner získal v roce 2005 Amanda Award v kategorii nejlepší herec. (Cheeker)

Reklama

Reklama