Reklama

Reklama

Veď mě dále cesto má

(TV film)
  • USA Take Me Home: The John Denver Story (více)

Obsahy(1)

Život Johna Denvera, který se v dětství i proti otcově vůli rozhodl stát zpěvákem, nabírá rychlé obrátky. Z málo placeného a neznámého zpěváka se vypracuje na umělce, který si svými skladbami brzy získá široké publikum. Zdá se že Annie a Johnovi v jejich novém idylickém domově v Aspon Valley nebude nic chybět... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Ainy 

všechny recenze uživatele

John Denver patří k mým oblíbeným interpretům. Znám spoustu jeho písní nazpaměť v angličtině a spoustu jich známe my všichni v češtině včetně titulní Take me home country roads. Byl to člověk, který miloval přírodu, škoda, že tak tragicky zahynul. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vďaka tomuto filmu som spoznal krásne piesne Johna Denvera. Bez tých pesničiek by bol tento film len mierne podpriemerným životopisným filmom. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tuctová báchorka o akomsi spevákovi, čo sa stane slávnym, ožení sa, potom priveľa cestuje, vzťahy so ženou ochladnú, on ju podvedie a ... bla bla. Všetci poznáme tieto nudné biografie. Jediná vec, čo robí túto lacnú drámu s otrasnými hercami výnimočnou, je fakt, že tým spevákom je John Denver. Ale kľudne by tam mohol byť hocikto, lebo celé je to sterilná, korektná, bezpohlavná kravina, ktorá nedokáže vyvolať jedinú emóciu. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Jako obdivovatel Joha Denvera musím hvězdičku přidat. V rámci country jedna z největších hvězd s hity, které překročily hranice žánrů a zná je téměř každý. Životopisný film sice průměrný, ale stojí za to vidět. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Píseň „Leaving on a jet plane“ od Johna Denvera zazněla ve filmu Armageddon - zpívá ji A. J. (Ben Affleck), když se loučí s Grace (Liv Tyler) před odletem na záchrannou akci. Také ji nově zazpívala Chantal Kreviazuk jako druhý soundtrack k tomuto filmu. (Narcis)

Reklama

Reklama