Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Původní Kairo jsem zatím neviděl, tak jsem si musel vystačit s tímto remakem. Inu čekal jsem něco lepšího příběh je pro mě poměrně originální, ale po cca. 1 hodině se dostaví dost velká nuda u který jsem měl co dělat abych neusnul. Herci i když nehrály nějak moc dobře tak jim to vynahradila sympatičnost. Co se lekaček týče tak asi takhle: Obal DVD: "Nejděsivější film roku", nevím kdo tohle mohl napsat, ze začátku jsem se sice bál že se budu lekat jako u remaku Nenávist, a proto jsem se pořádně připravil, ale už po pár minutách jsem zjistil že lekání je to poslední co budu, film opravdu nemá ani jednu lekačku. Ale zato má aspoň malou atmosféru. Film se moc doporučit nedá, pro člověka co má nějaký ty horory nakoukány to bude nuda, takže jedině možná pro nějakého člověka co hororů moc neviděl. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Puls mě příjemně překvapil, sice jsem původně myslel, že se bude jednat o zfilmovanou knihu S.Kinga a ne o remake japonského snímku Kairo. Herci jsou dobří a sympatičtí do hororu podobného kalibru dobře obsazeni, zvlášť „veronica mars“ aka K.Bell. Na druhou stranu Ian Somerhalder mohl dostat o dost více prostoru hned ze začátku. Největší chyba je samotný scénář, který má v sobě pár klišé a nedostatků. Z hlediska kamery, triku a vizuální stránky je snímek takřka bez chyby a bavil mě po celou délku. 8/10* ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film by bol kvalitný,keby sa držal len duchárskej tematiky.Ale prechádzať cez televíziu,mobily a televízne média je prehnané.Koncepcia by aj tak nemusela byť zlá,keby sa sústreďoval na pár jedincov ako napr.zmeškaný hovor ale na toľko ľudí to bolo veľmi chaotické a veľakrát aj zmetené.Mal pár veľmi dobrých nápadov ale ako celok to bol chaos v priamom prenose.Ako film postupoval už mi bolo jedno čo sa stane z postavami,čím menej postáv tým lepšia orientácia v príbehu.Ale hovno robím si srandu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vlna sebevražd mladistvých zaplavila celé město, a Mattie a její přátelé se musí vyrovnat se smrtí jednoho z nich. Jakmile ale začnou od mrtvého dostávat zprávy ze záhrobí, je jasné, že se děje něco nepřirozeného. Bezdrátové a mobilní sítě mohou být jednou z cest, kterou se duchové dostávají na náš svět a pomocí těchto technologií začínají ničit lidstvo. Jedinou záchranou je být offline... Když se tak koukám kolem sebe, jaká všechna zařízení pomocí bezdrátových sítí komunikují, tak je mi jasné, že být něco takového jako ve filmu, tak si koledujeme o pěknej průser. Ale k filmu - i přes všeobecnou velmi podprůměrnou kvalitu hororů počítajících se vzpourou moderních technologií (např. Řetězová zpráva nebo třeba FearDotCom) si nenechám říct, a na každý nový přírůstek do této rodiny se docela těším. A stejně jsem se těšil i na Puls, a bohužel dopadl stejně bídně jako ostatní podobné filmy - i když přiznávám, že je o maličký chloupek lepší než např. oba výše zmíněné... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tak ako v 50. rokoch, aj dnes filmy odrážajú strach z nových technológií, napriek tomu, že nie sú primárne, ba ani sekundárne považované za ohrozujúce. Kedysi som videl trailer na tento film a považoval som ho za totálny kaliber, vyvrcholenie celého radu filmových hororov, prevažne ázijskej produkcie, krajín rozvinutej technológie predbiehajúcej svet, kde budúcnosť je dneškom, ako logický dôsledok všetkých tých duchov dávno mŕtvych ľudí, čo na nás hľadia z plátna, vyliezajúcich z televízorov, zachytených na páskach, žijúcich v éteri a hovoriacich v telefónoch...( zatiaľ čo my sami v izbách oddelených stenami žijeme viac s nimi, než so živým okolím ) ... a ich inváziu do sveta živých... Cravena i Soissona mám rád, ale režisér to tak prasaco umŕtvil, doslova bez štipky nápadu, rytmu či napätia – v snahe napodobniť kontemplatívnosť KAIRA ? Asi to nebola náhoda, keďže, ako vidím, k ďalšej podobnej filmovej práci už sa nedostal... A to som si ešte spravil náladu! Jedno z najhorších sklamaní vôbec. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama