Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nehorázná úchylárna. Smát se budete, ale musíte počítat s tím, že o videohry tady zase tolik nejde – aspoň ne ty skutečné, na které je tu jenom pár odkazů. Spíš jde o výplach ve stylu Zohana, Zoolandera a podobných ptákovin, který nedává moc smysl, ale zase je tam hodně drsnéhu humoru. A hodně debilního humoru. Na večer s přáteli oukej volba. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a vtipná komedie. Cásting je sice poměrně neznámý,ale vše zde skvěle funguje. Hrají se zde hry, hulí se, nechybí drsný,sprostý i lehce uchylný humor ( který mám rád :D) a 4x jsem dostal solidní 3 minutový záchvat smíchu. Nejvíce polechtá bránici podivín Joel David Moore, který když znervozní, začne ze sebe vydávat zvuky robota. ( To byl, ale kokot!!). 80ˇ% ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Já vim že ten film je hrozná kravina, ale je to kravina úžasná. Dnes se točí spoustu filmů pro různé fanoušky sportu-filmy o fobale,o baseballu, o americkym fotbale..,ale tohle je snad první film natočený pro populaci počítačových hráčů. Pokud máte rádi počítačové hry(třeba jste s nimi prožili mládí jako já), pokud máte rádi hulení a pokud máte rádi americký jednoduchý humor, nebo pokud jste zrovna zhulení či opilí, je tohle jasná volba jak prožít dalších 90 minut svého života:-) ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Kdekdo může ohrnovat nos nad touhle tupoučkou komedií, stojí za ní tým kolem Sandlera, a je vidět, že si film hlavně užívá. Fekální humor je tu držen těsně na hraně aby nepřešel do nesnesitelna. Pokud jste příznivci omamných látek. Videoher a sexu s babičkami, pak je tento film velmi vhodný pro Vaše nedělní odpoledne. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Videohra Demonik, ktorá sa objaví vo filme, mala byť vydaná aj v skutočnosti pre hernú konzolu Xbox 360. Projekt však stroskotal, keď sa jej výrobca Majesco Entertainment dostal do finančných ťažkostí. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama