Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Monica Bellucci a její macaté cecky jsou jediný důvod, proč tento nudný film sledovat. Několik erotických scén s božskou Monicou stojí za to. Už je holka sice trochu starší, ale pořád sexy i když ty povislé obří kozy zrovna nemusím. Film je to hodně divný, přičemž úplně nejdivnější je jeho stupidní konec. Pan režisér nám chtěl podat něco k zamyšlení, ale bez paní Bellucci by to stálo akorát tak za vyližprdel. Nudné tempo a často nepochopitelně debilní scény jsou hudebně podbarveny příšernou operou, která jen umocňuje zničující prožitek z filmu. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Od Bliera jsem hodnotil dva filmy, oba mají za 40% a oba ze stejného důvodu - Monica neMonica :-) Jedná se o druh přetaženého divadelního komedianství napasovaného do filmového světa, jež se občas vyskytovalo třeba u Belmonda v nižších dávkách - ale s tím rozdílem, že Belmondo to dokázal ustát a scénáristi jeho filmů svým umem vyvážit... Svět Blierova vnímání mi není blízký. Nedoporučuji. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Pretty woman na európsky spôsob. Avšak na rozdiel od americkej verzie je tento film určený skôr pre mužské oko. Monika toho ukáže viac (a to je asi jediná vec, prečo som ten film pozeral), ako Julia. Scenár a zápletka je poskladaný, z viacerích filmov s podobným zameraním. Už spomínaný film Pretty woman, Neslušný návrh a dokonca prvá verzia slovenskej Nevesty pre milionára (paradox-chlapík sa tvári, že má prachy, len aby zbalil najkrajšiu šlapku, ale popri tom nemá ani korunu). Vlastne na rečiach a tele Moniky Bellucci stojí a padá celý film. Do žánru komédia by som snímok nezaradil, i keď jedna úsmevná scéna (sex so susedkou a návrat Danielle) tam bola. Skôr by som ho dal na rozmedzie eroticko-romantický. Na navodenie príjemných snov (pre pánov) odporúčam sledovať pred spaním :o). ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto děsivého díla jsem si připadal stejně zmučeně jako když mě manželka a dcera trestají Ordinací v růžové zahradě. Úplně tatáž smyšlená blbá sračka jako zmíněný seriál. Na rozdíl od tohoto odpadu jsem to vydržel až do konce kvůli Monice B. , proto také 2*. Ta tu kupodivu pronáší věty jako "Jsem děvka a mám z toho prachy a potěšení" a to docela dává smysl. Ostatní protagonisté vyjma doktora schizofrenika(ten bohužel hned na začátku zemře na sexapeal M. Bellucci, což je poněkud originální diagnóza) tam žvaní jen samé pitomosti a Depardieu hraje ubožáka nízké inteligence, který se ani v padesáti nenaučil souložit. Bernard Campan nebo jak se ten blbec jmenuje by měl vrátit maturitní vysvědčení z kozervatoře, má-li ji.... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se neměl jmenovat Combien tu maimes ale Monica Bellucci. Film jako takový je spíš průměrný ale Monica se svým hříšným tělem z něj dělá pětihvězdičkový zažitek na který se dá koukat pořád. Monica zde v hlavní roli dokázala zkloubit dohromady ženskou něžnost ale zároveň hříšnou ďáblici. Jedna z nejkrásnějších hereček na světě. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)
  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)

Reklama

Reklama