Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonnie slíbí ženě svého bratra Chrise, který neobjasněně zmizel a je pova-žován za mrtvého, že udělá vše, aby odkryla jakkoliv krutou pravdu. Od Chrisova zaměstnavatele se dozví, že byl pravděpodobně zapleten do krádeže v práci. Zatím, co je Bonnie plně zabrána do vyšetřování, objeví se na scéně okouzlující fotografka Nicole, která až pozoruhodně napomáhá Bonnie dávat dohromady všechny střípky mozaiky a neustále ji utěšuje, že Chrise najde. Jednoho dne se vše změní Bonnie objeví utajené fotky, na kterých je Chris spolu s Nicole. Všechny stopy potvrzují její největší obavu, a to že Nicole a Chris byli nejen milenci, ale i partneři při plánování krádeže a jejich společnou manipulací se Bonnie se stává jejich zárukou. Ta již ví, že nic není jak to vypadá (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinní televizní krimithriller o tom, že čím si kdo zachází, tím taky zajde... Vcelku vypečená (a z principu vůbec ne hloupá!) zápletka, kdy jsem měl celé tři čtvrtiny fimu chuť dát tomuhle dílku i tři hvězdičky je nakonec poněkud zbytečně překombinovaná v příliš zapeklitém závěru... Leč záporáci jsou klasicky jak se patří spravedlivě potrestáni a milá hrdinka advokátka je nakonec chytřejší, než všichni předpokládali a ukáže se býti pěkně vykutálenou >obhájkyní práva< ... A tak nakonec jako "vždy jde hlavně o ty prachy", zvláště jsou-li z nějakých těch špinavých drogobchodů že... Ve filmu je i pár docela zábavných momentů, herecké výkony, kamera i režie jsou standardně (v dobrém smyslu slova) americky televizní a tak zdá se být až nepochopitelné zdejší množství >odpadových< hodnocení. To by snad musela mít polovina americké teleprodukce hodnocení "odpad", u české snad většina... Takže spíše je blíže objektivnímu hodnocení IMDb (4,7/10 - k 9.5.07)... Dvě a půl hvězdičky tedy za story a film, zaokrouhleno nakonec (ve vztahu k jiným žánrově srovnatelným televizním počinům) za onu závěrečnou (za vlasy poněkud přitaženou) >domotanost< dolů. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tady nepomůže žádná epldžájs. Nudná lídovina, která nenadchne ani nadšence do nudných lídovin. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

mě se to líbilo!Tradiční krimi co se na nic nehraje.Bez známých tváří to má své kouzlo.Nerozptyluje vás že se tam mihne světová hvězda a můžete se ponořit do děje.Spousta podezřelých a co se z toho nakonec vyselektuje vás překvapí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském Vancouveru. (GASTON73)

Reklama

Reklama