Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská Kolumbie. Lesnická společnost zasahuje do genetické skladby stromů, aby měla co největší těžební výsledky. Jejich ilegální pokusy vedou k mimo-řádně hrůzným následkům. Místo stromů se počínají měnit v hladové zombie zaměstnanci a ekologičtí aktivisté, kteří les brání. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je otřesné asi všechno (vyjma vzhledu hlavní hrdinky, ale ten to vůbec nezachrání) - zápletka, děj, scénář, kamera, herci, zombíci, masky, triky a i samotný konec. Film si vypůjčuje z kde čeho (namátkou např. 28 dní poté). Naprostá ztráta času. Na filmu mě potěšila jen jedna věc - jeho shlédnutí mě nestálo ani korunu. Naštěstí. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ultranízkoropčtovosť snímku bije po celý čas do očí a veľmi k tomu nepomáha ani kameraman s triaškou. Brutalita snímku je až zarážajúca. Postavy dosraté strachom sa priam vyžívajú v tom ako zombíkom môžu donekonečna rozmlátiť hlavu ktovie na akú kašu. Táto brutalita sa vždy odohráva mimo záber, takže všetko čo vidieť, je iba krv špliechajúca navôkol. Zombíci sú v masových scénach doslova nerozoznateľný od iných ľudí. Proste majú na tvári nakreslené žili a to je všetko. Postavy sú charakterizované asi takto: syn šéfa drevorubárskej spoločnosti, drevorúbači a ekológovia. Toť vsjo. ()

Reklama

messi@h 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý zombi film (o horroru bych raději nehovořil). Je tedy pravda, že strachu ani gore si v něm moc neužijete, ale to pro mně osobně není zas tak rozhodující. Masky nemrtvých jsou dobré, ale co mě hlavně příjemně překvapilo, byly slušné herecké výkony a dialogy dávající smysl. Film navíc s lehkostí a nenuceně vystřihl něco, o co se Romero opakovaně, ale ne moc přesvědčivě a úspěšně pokouší - totiž studii člověka v mezní situaci, kdy se z něj často stane horší stvůra, než jsou jeho nepřátelé. ()

LINKIN odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole né! Tak tohle je moc. Nutno přiznat, že nejvíce z celého DVD se mi líbili úvodní trailery, po nich ovšem následovale jenom 90ti minutové utrpení. Co vytkount? Snad všechno. Ale v záplavě špatných hereckých výkonů, kamery, scénáře, hudby atd. bych chtěl "vyzdvihnout" opravdu odporný střih. Podle mě musel bejt střihač zhulenej nebo hodně přepracovanej, ale to co předváděl s nůžkama u tohohle "filmu", to opravdu nemá obdoby. Od 20. minuty až do konce se jedná pouze o sled různých bitev a rvaček se zombíky, u kterých je kamera tak zmatená, že stejně nevíte, kdo koho žere. Děj odhadnete už po 10 minutách filmu a absolutně nic vás nepřekvapí. Typickej béčkovej horor, kterej většinou ale od absolutního dna (odpadu) zachraňuje alespoň nějaká mladá roštěnka. V tomhle případě naneštěstí chyběla i ta... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho teda víc, ale zas až takový průser to nebyl. I když popravdě stát se zombie díky kontaktu s pryskyřicí je docela pakárna. Od odpadu tenhle film dělí jen několik zajímavých scén a nově pěstovaný sport, na kterém se dá vytřískat spousta prachů. Zastřel si svou zombií....Ještě že tam hrála ta pěkná herečka, protože čumět na bandu hnusných, zarostlých típků by bylo k pos.... Slabé 3* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Když Carter (JR Bourne) na konci filmu utíká z tábora, tak je scéna s otevíráním vrat přehrána dvakrát. (Duoscop)
  • Během proslovu, který má Ramon (Zak Santiago) na plošině na stromě, mu něco projede za hlavou. (Duoscop)
  • Když se Tyler (Paul Campbell) v čase 01:11:00 vzbudí, tak nemá ruku pod přikrývkou. V následujícím střihu už ji ale pod ní má. (Duoscop)

Reklama

Reklama