Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (760)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V poslední době oblíbený seriál,který si najednou získal velikou základnu fanoušků,já na něm bohužel nenašel nic převratného.Jako hodně lidí nepříliš zaujalo Jak Sem Poznal Vaši Matku,mě nezaujal Earl.možná je to i tím,že nemám příliš v oblibě Jasona Lee.Humor mi přijde neskutečně suchý a postavený na jednom stabilním kameni,že Randy je tak trochu retardovaný,to mi bohužel po pár dílech nepřišlo moc vtipné.Podle mě seriál potřebuje prostě sympatické postavy a mě v Earlovi není sympatická ani jedna.Téma,na kterém je seriál postavený,šlo taky určitě vyždímat víc.Sem tam sem se usmál a oceňuju skvělý soundtrack,jinak je to podle mě šedivý průměr.60%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů za poslední dobu, který mě opět donutil usednout k televizi, pravidelně, každý večír. A to pozor, i přesto, že koukám na dabovanou verzi. Takže si nechte ty kecy, že dabing je strašnej, zase tak hroznej není. I přes něj mám totiž rád uplně všecky postavy, které se v seriálu objeví a ten nápad, ten je radost sledovat. (9/10) ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Earl Hickey (Jason Lee) sepíše seznam všech špatných věcí, kterých se dopustil na lidech ze svého okolí a snaží se je napravit. Earlovi při tom pomáhá jeho věčně hladový a přitroublý bratr Randy Hickey (Ethan Suplee). Beau Bridges jako jejich otec Carl Hickey s černovlasou parukou neměl chybu a je škoda, že nehrál ve více dílech. Zhlédnuto 96 epizod z 1. až 4. sezóny. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Sitcom s nezvykle pokřivenými ústředními charaktery, jinak však naprosto tradiční (vizuální humor, absurdní zápletky). Osvěžující pojetí vykreslení postav (všichni veskrze záporní) je moc dobrým nápadem, přesto se i Earl začne občas zvrhávat v klasickou moralitku (a občas až tak moc, že to hraničí s Krok za krokem, fakt!). To se naštěstí nestává moc často, navíc se to týká hlavně Earla s Randym, moje oblíbenkyně Joy tak většinou ze všeho vychází morálkou netknuta. Mno, seriál se ale hodně opakuje, a zápletky jsou čím dál průhlednější. Ale pořád to pobaví. P.S. máte rádi Earla? Zkuste Samanthu Who?. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Čau, lidi, jmenuju se Earl a nejsem zrovna raketovej inženýr, ale to nevadí, protože můj brácha je hotovej (a boží!) ultraretard s fóbií z ptáků, moje bejvalka je svérázná kozatá blondýna, každý její děcko má jinou barvu, její manžel je pohodovej černoch s obří hlavou a pak mám taky kámoše... ále, škoda mluvit. Všichni jsme prostě bezva flákači a superyntelygenti, je s námi fakt prdel a ikdyž se my, vidláci, třeba netrefíme do fkusu úplně každýmu, většinu z vás, buranů, spolehlivě rozchechtáme! 77,7% ()

Galerie (401)

Zajímavosti (51)

  • Earl (Jason Lee) vychází ze samotky a nemá vousy, jen strniště, což neodpovídá 60 dnům, během kterých byl na samotce věznění. (dc125)
  • V epizodě Tornádo se dozvíme, že modré dveře Earlova (Jason Lee) Chevroletu El Camino jsou získány neprávem při tornádu a na konci dílu je vrátí majiteli. V epizodě Sirotek Earl je ale Earl má na svém autě zpět. (jeandepatch)
  • Seriál se odehrává ve fiktivním městečku Camden County, přičemž skutečné venkovní záběry byly natáčeny v kalifornském Lake Balboa. (Olík)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama