Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (760)

kinej 

všechny recenze uživatele

Přeci jen dám plný počet. A to proto, že po téměř shlédnutých dvou sériích si díly stále drží skvělý humor a skvělé zápletky. Sice už to není taková legrace, ale pořád jsou to dvě série nabité prčou a skvělými postavami. V každé dvacetiminutové epizodě se toho stane tolik, že má divák pocit jakoby sledoval celovečerák. Earl, Joy a Darnell nemají chybu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně seriál na 4 hvězdičky. Celkem dobrá sranda, někdy jsem se smál fakt natolik, že jsem sotva lapal po dechu. Ale po dějové linii to nemá moc co nabídnout. Každopádně pokud věříte v karmu a líbí se vám hlas Petra Rychlého, tak neváhejte a tento trochu nadprůměrný seriál si pusťte a bavte se! ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

-TEĎ UŽ VÍM, JAK JIM ZAPLATÍM! -OTŘEŠ SI TY PRACHY O VLÁDNÍHO PTÁKA? Dlouho jsem tento seriál ignoroval, jaká to chyba, naprosto přímý tah na branku co se týče komediálnosti a nekorektních fórů a na straně druhé originální dějové kličky, které se týkají Earlova záměru (až na výjímky) a ve stejném gardu dovednost vykřesat pozitivní konce z řady negativních událostí. 70%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Na prvý pohľad praštené ale všetko tu tak pekne trefne zapadá a účelovo zabáva, má to v konečnom dobrú myšlienku. Dobre napísané postavy, dokonca aj Joy, ktorá pôsobí v prvom dojme otravno ako vred tu má svoje miesto a robí dobrú kulisu pre tú zvrhlú srandu. Banda podesov čo baví vo veľkom. /90%/ ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

"Myslíš, že je moje vina, že je Joy ve vězení? Snažím se spát, nemůže to počkat do rána? Včera v noci si mě vzbudil, aby ses zeptal, jestli opicím záleží na vzhledu. No jo, promiň. Myslíš, že jo? Už jsem ti říkal, že kdyby jo, tak by nosily kalhoty. A jo. Dobrou noc, Randy. Dobrou, Earle." Stále sa neviem rozhodnúť medzi nižším a vyšším hodnotením. Vadí mi to moralizovanie na konci každého dielu. Viem, že zápletka so zoznamom špatností, ktoré treba napraviť, tomu dáva priestor, ale všetkého veľa škodí a vysvetľovanie mravného hľadiska každého dobrého skutku, je fakt ako pre blbých. A našla sa aj retrospektíva, ktorá si protirečila s podobnou spomienkovou sekvenciou z inej časti, čiže chyba v seriáli. Na druhej strane, veľmi sa mi páčia rôznorodé postavičky Camdenu, ktoré tvoria uzavreté univerzum takmer na úrovni animovaných klasík typu South Parku alebo Simpsonovcov. A humor? Viď vyššie. Je to proste to pravé oddychové. ()

Galerie (404)

Zajímavosti (51)

  • Když Joy (Jaime Pressly) vyhazuje Darnellovy (Eddie Steeples) časopisy Playboy, ptá se kde je vydání z února 2004. Pak říká: „Darnelle, nevím, proč se vůbec chceš dívat na tu couru Miss Únor, když to máš všechno přímo tady?“ Ve zmíněném únorovém vydání pózovala její představitelka Jamie Pressly. (oates)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama