Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana túži po dieťati tak zúfalo, že sa rozhodne vykradnúť spermobanku. Je tu však ešte jeden rovnaký blázon, ktorý pre zmenu túži pomôcť svojmu bratovi. Na to, aby splatil jeho dlh, Arthur vykradne banku. Arthur a Diana sa stretnú vo chvíli, keď chce Arthur pri úteku použiť Dianine auto. Lenže Diana sa svojho auta len tak ľahko nevzdá. Zdá sa, že do hry musia zasiahnuť seriózne dohody. Obchod je obchod a Arthur má predsa peniaze... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Krásně potrhlé a navíc s velmi sympatickým obsazením, které si nejde nezamilovat. Pro víkendové odpoledne ideální film za hezkých 71% ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Pokud se snoubí francouzský půvab (Julie Gayet) a lehká potrhlost (Diefenthal) nemůže z toho vzniknout nic špatného. ()

Reklama

dakarin 

všechny recenze uživatele

Vcelku jemné, milé a hravé. Připomíná styl Moureta, že by se jednalo o jeden z kořenů jeho inspirace ;-) myšleno dílo a filmový jazyk Chesnaise (?) ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Na francouzské poměry neobvykle nudná a nezábavná komedie.Nechápu,jak může mít tahle bída lepší hodnocení,než desítky mnohem sympatičtějších francouzských komedií(Něco za něco,Loď lásky,Rozvody,Skrblík,Zlatý holky,atd.)které na rozdíl od téhle nudy opravdu pobaví a mají plynulý děj. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama