Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (290)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento film sa vážne brať nedá a on sa vážne ani seriózne netvári. Ide o ďalšiu splatter zábavu. I keď o niečo slabšiu ako je napríklad taký podobný Slither. Ale tak ako Saw a tu sa celý dej odohrával v jednej miestnosti a bol i tak pútaví. Jasný príklad keď nízkorozpočtový horor môže prekonať nejaký očakávaný film. Takže ja som sa bavil, takéto "divné" horory sa mi páčia čím dalej tým viacej. Ak máte zmysel pre čierny humor a pochopenie pre filmy takéhoto tipu, nabehnite do najbližšej video požičovne (ja viem :D), požičajte si Feast a užite si túto uchyláren. Celá recenzia: TU ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jednej letnej noci sa hostia a personál lacného baru niekde na odľahlej výpadovke stretnú s niečím, čo si doteraz nevedeli ani len predstaviť. Zaútočia na nich krvilačné, odporné, rýchle a hladné monštrá, ktoré ich začnú neľútostne likvidovať. Nikto nevie čo sú zač, ani odkiaľ sa vzali. Jedno je však jasné, bude to masaker, "Krvavá hostina". Celkom zábavný béčkový horror plný krvy, násilia, kriku, nechutností, čierného humoru, drsných hlášok a všetkého, čo ku tomuto subžánru patrí. *** ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

"Coolovosť" tohto dielka naozaj (ako píše aj Faye) vyprchala s úvodnými titulkami. Dlho som rozmýšľal, k čomu by som tento nevydarený pokus prirovnal. A jediné, čo mi napadlo je asi toto: Feast vyzerá ako zlepenec nepoužitých scén, ktorý po sebe zanechal v strižni Tony Scott (potom, čo sa rozhodol, že z nakrúteného materiálu, ktorý točil s dvojnásobnou dávkou snehu v nose, radšej žiaden film nezlepí). ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Prvý film, ktorý má intro (teda to odkiaľ a prečo sa príšery zjavili) v traileri (ja iný taký nepoznám). Celé toto svieže dielko stroskotalo na priemernom scenári a nevynaliezavom režisérovi. Ak má niekto k dispozícii KRISTU ALLEN a výkvet béčkových filmov, navyše s trestuhodne nevyužitým HENRY ROLLINSom a nerozpúta pravý "braideadovský" masaker, mal by radšej zametať ulice a nie nakrúcať filmy. (13.8.2007) ()

5150 

všechny recenze uživatele

Počateční představovačka budoucí potravy byla sice hezká, ale to už se o slovo hlásila absence nějaké zápletky či smysluplnějšího děje. Přiznám se, u tohohle jsem málem zaspal. Z podřimování mě občas vytrhla salva smíchu, zřejmě po sem tam povedené hlášce. Ale zběsilý střih a "krvavá vata", mě opět spolehlivě uspávaly. Nicméně podle závěrečného ohlasu soudím, že si KRVAVÁ HOSTINA své místo na festu obhájila. Rád bych se k ní ještě někdy vrátil... // "Otrlý divák" 2007 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Přibližně v 29. minutě je v záběru možné zahlédnout mikrofon. (Terva)
  • Poté, co začnou závěrečné titulky, je vidět, co se stalo s babičkou. (Káronoš)
  • Scény, ve kterých vystupoval v cameo roli hráč amerického fotbalu O. J. Simpson, byly vystřiženy ve finální produkci. (Káronoš)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama