Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Gary 

všechny recenze uživatele

"Real life ? What the fuck is that ?" Film natočený na sklonku roku 2005/2006 putoval sáhodlouhou pre-produkcí, změnou obsazení i režie a potom se nemohl ujmout v distribuci. Nakonec se vyhloubal na povrch jen díky Rourkeově comebacku a taky právě díky němu stojí samozřejmě za podívání. Bohužel film ničím moc nepřekvapí, má pár opravdu slušných scén, dobrou postavu nájemného zabijáka a to je asi tak všechno. Průměr. Škoda toho odřeknutého Tonyho Scotta (ten to měl kdysi opravdu režírovat), protože Madden se drží moc při zemi a nedá se říct, že by hýřil nápadem. Joseph Gordon-Levitta tady někteří chválí, někteří kritizují. Přiklonil bych se k té druhé variantě. Vůbec jsem mu to nevěřil :-( Přičtu ještě očekávatelný konec a vychází to tak na 60%. (P.S.:Chudák Rosario toho prostoru moc nedostala). ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Drahí občania, drahé občianky, drahý benzín, drahé všetko. Na úvod môjho komentára len toľko, že ma minulý večer zavolali hrať biliárd a tak som sa ocitol pri osmičke v miestnosti nie väčšej ako zápalková škatuľka, kde bol problém sa s tágom otočiť nie že hrať a navyše chlastuchtivá mládež obsadila stolíky okolo a úspešne zavadzala. Po hodine hry som trpko oľutoval, že som tam dosmrdel a moje nervy boli hlbšie ako v prdeli. Potom prišiel moment, keď ma ohnutého pri údere vyrušil dáky moták trepúci sa so stoličkou, že vraj aby som počkal, kým sa prešuchce okolo. Tak som gazdovi podniku rozlámal tágo, zaplatil zaň 20 spotených Euro, ďalších 10 za útratu a so svojimi narušenými emóciami som sa vytratil do tmy. Doma som sadol k bedni a pustil si Killshot. Musím priznať, že wrestler Mickey mi spravil náladu a za to ho patrične odmením až štvorkou. Ďakujem za pozornosť. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Killshot je film, který si hraje na supertriller. Je to ale jen kostrbaté drama postavené na podivném honu za dvěma svědky zpackaného vydírání. Vážně mi ušla ta "hlavní zápletka", kvůli které se dva nesourodí zločinci honí za dvojicí manželů řešících osobní problémy v partnerství. Těžkouvěřitelná šlamastyka. Hudba špatná, ale dobře vložená. Když přejdu navoděstojící děj jde celkem o slušnou podívanou s pomalým zábavným tempem. Musím na závěr vyzdvihnout výkon J. Gordon-Levitta, který předvedl, že když chce, umí. Jinak průměr 60% = 3/5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh se mi líbil i když nesnáším až tolik násilí.Zaujal mě Rourke .Dlouho jsem s ním nic neviděla od doby Bíých písků.Dobrý výkon Lane.Mladý Lewitt hrál jak o životA velice dobrý dabing.A dobrá kamera to se musí pro jednou zase nechat.. Obašla se bez bez těch otřepaných jednobarevných filtrů.Ty filmům spíš ubírají než pomohou.Film nějak zvlášť neohromí ale je tam opravdu dost originálních situací.Já jsem se bavila a určitě se podívám znovu.Rourke už moc nikde vidět není .A Jane je opravdu kus pěkného chlapa který má charizma ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nechápu. V obsazení je uvedeno jméno Mickey Rourke, jenže já viděl jen Punishera, zachovalý tvar poprsí D.Lane, Gordona-Levitta v roli vymaštěného tydýta a jednu mírně tělnatou indiánskou stařenu, které přes obličej přetáhli materiál na výrobu týpí. No nic, asi jsem se špatně díval.. Co se týká samotného Killshot, to je ošklivě zmasakrováno výstupy ze zkušebních projekcí, byť snahu udělat z něj něco víc, než straight-to-DVD thriller, nelze Maddenovi upřít. Že byla marná? Takový už je skutečný život, nicméně víte, co říká Kosák Armand.. „Real life? What the fuck is that?“ ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Do role Waynea Colsona (Thomas Jane) byl původně zvažován Bruce Willis, a to poté, co roku 1989 získal na film práva. (Ajka1)

Reklama

Reklama