Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem mužského pohlaví, přečetl jsem dvě knihy od Barbary Nesvadbové a zhltnul jsem je během dvou cest vlakem. Když jde do kin nějaké filmové zpracování literárního díla, rád si jej nejdříve přečtu. V tomhle případě si myslím, že režisérka nic nepokazila. Jen nechápu, proč paní spisovatelka prosazovala do hlavní role Ester Geislerovou, Danica Jurčová je mnohem zajímavější typ. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Filmografii Ireny Pavláskové moc zmáknutou nemám, ale rád bych věřil, že její starší filmy se od Bestiáře liší jako den a noc. Solidní herci, solidní kamera a solidní kulisy... a výsledek přesto díky mizernému scénáři a odfláknutým postsynchronům vypadá neskutečně prázdně a hloupě. Pokus o emancipované glosování prostřednictvím novopečené "bestie" se zkrátka nedaří a zůstává tak jen úsměvný brak, oslazený hezkými záběry a tuctem nezúčastněně nasnímaných souloží. Hodnotu to má jen pro někoho, kdo nevěří tomu, že když máte dobrý štáb a dobré herce, pořád ještě můžete natočit hroznou hovadinou. Můžete. A jakou! (3/10) ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

10 % - Ostudná záležitost, která nepatří na plátna kin, ale maximálně na obrazovky TV Nova. Nulový, nudný děj, motající se neustále v kruhu - první hodinu sledujeme jeden vztah, patologický od samotného počátku, a otupělé počínání hlavní hrdinky. Ve druhé hodině přibudou vztahy další, už v trapně-groteskní rovině. Je to pořád na jedno brdo, posuny v "ději" jsou čitelné jako strojopis a vůbec ničím nepřekvapí. Hrdinové vycházejí z příběhu prakticky nezměněni. Film má špatné dialogy, které by člověk z masa a kostí nikdy nevypustil z pusy, mizernou režii, která neví kudy kam. Téměř všechny mužské postavy jsou směšné karikatury, což podtrhuje Vašutův pozérský ministr. Pokusy o fóry jsou trapné až na dřeň. Film se snaží tvářit vážně a jako z reality, ale tím jen umocňuje celkovou směšnost. Totální trefou vedle byly kompletní postsynchrony, z nichž nejvíc za uši tahá nepovedený dabing hlavní herečky Danici Jurčové. To udeří do uší hned při prvním záběru. On vůbec celý tenhle film je pořádnou fackou do divákovy tváře, zcela stejného kalibru jako Román pro ženy... ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Romantika, vášeň, zrada, nenávist, všechny tyhle věci jsou obsahovány v tomto snímku pro ženy. Spousta českých herců, v čele se Karlem Rodenem. Slabí český film zcela bez příběhu. Danica Jurčová má v kariéře, slabé filmy a tady si zahraje pět krát manželku?! No tak to je už obdivuhodný výkon. Průměr díky Karlovi. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Mám z toho filmu velice rozporuplnej pocit. Na jedný straně poměrně zajímavej příběh s komplikovanejma hlavníma postavama a Roden:o), na straně druhý velice hloupě napsané dialogy, které navíc zní, jakoby je dabovali v 80 letech. Snímek je taky dost roztaženej do šířky, zbytečně moc epizodních postav a nepodstatných scén. Ubrat třičtvrtě hodiny by bylo to nejlepší, co by režisérka mohla udělat. Takže: klidně víc takových - jen proboha schopnější filmaře.... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)
  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama