Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

genetique 

všechny recenze uživatele

No tragédia! Ale možno sme len nepochopili plánovaný význam tohto filmu. Pretože ak sa jedná o paródiu na romantické filmy, tak ja sa prikláňam k pozitívnym ohlasom. Bohužiaľ to tak nie je a vo vážnej rovine je toto dielko len na výsmech. Zrovnávanie scenára mi príde identické len s denníkom naivnej starej panny s minimálnym IQ, alebo sa Pavlásková inšpirovala pozliepanými príbehmi, ktoré sa píšu do 'Bravo Girl'. 40%. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Filmografii Ireny Pavláskové moc zmáknutou nemám, ale rád bych věřil, že její starší filmy se od Bestiáře liší jako den a noc. Solidní herci, solidní kamera a solidní kulisy... a výsledek přesto díky mizernému scénáři a odfláknutým postsynchronům vypadá neskutečně prázdně a hloupě. Pokus o emancipované glosování prostřednictvím novopečené "bestie" se zkrátka nedaří a zůstává tak jen úsměvný brak, oslazený hezkými záběry a tuctem nezúčastněně nasnímaných souloží. Hodnotu to má jen pro někoho, kdo nevěří tomu, že když máte dobrý štáb a dobré herce, pořád ještě můžete natočit hroznou hovadinou. Můžete. A jakou! (3/10) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit, že tento český filmeček je vážně velká kokotina s velkým K. Já to říkám pořád, že dívat se na většinu českých filmů a zvláště těch novodobých rádoby komedií – romantických dramat je hotové utrpení. Zlatá československá tvorba, na kterou se dalo dívat. Ono je to dáno hlavně tím, že drtivá většina starých a hlavně výborných herců a hereček je už bohužel mrtvá a ti dnešní (hlavně ti mladší) jim nesahají ani po kotníky. A to samé se dá říci i o většině scénáristů. No a tento film je toho zdárným příkladem. Pár dobrých momentů tu je, Roden a Vašut se zrovna moc nepředvedli (ač je mám oba jako herce docela rád, tak tady nic moc) a zbytek ansámblu škoda mluvit… ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách mi málem vypadl hrnek s kafem z ruky - jak mohla režisérka Času sluhů zplodit něco takového? První část filmu je opravdu tristní a kupodivu jde především o scény, kde je na plátně Karel Roden - ten zde, věřte nebo ne, podává ne druhotřídní, ale třetitřídní výkon (při sledování jsem si vytvořil soukromou teorii, že ho natáčení tohohle "skvostu" tak otrávilo, že se to inteligentnějším divákům rozhodl dát najevo). Časem se to trochu zlepší, Roden zmizí a je nahrazen docela přitažlivými exteriéry projížděným "hezkou" kamerou a Markem Vašutem, jehož ministr představuje pro celý film jediný jednoznačně kladný záchytný bod. Hlavní hrdinka se konečně dočká těch hereckých projevů, ve kterých se evidentně cítí nejlépe - vypjatých sexuálních scén (i když, přestože výborně natočenou, soulož v kostele považuji za netaktní vůči věřícím). Film se pak na chvíli posune do polohy, kdy se zdá, že bude mít co říci, ale nakonec se obloukem vrátí k hromadě shitu z ůvodu, u které bezpečně zakotví. Dvě hvězdičky jsou příliš, ale co mám dělat, když Čas sluhů ve mne stále vibruje. Ostatně, Scorsese taky dostal Oscara za svůj zdaleka ne nejlepší film. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Snad jeden z nejhorších českých scénářů za poslední roky, se kterým si neví rady snad nikdo ze zúčastněných. Sonda do života hlavní hrdinky se moc nepovedla a spíš než fandit ji budete přát, aby ji některej z těch chlapů nějak ublížil. Takhle silně nesympatickou postavu už jsem dlouho neviděl. Příběh není pomalu žádnej a kromě kamery F.A. Brabce to nemá vůbec čím zaujmot. A s herci je to taky špatný. Jurčová je nesympatická stejně jako její hrdinka, Vašut je směšný, Roden se trápí a Matonoha ani neví která bije. Prostě nuda, to i ten Román pro ženy byl lepší. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)
  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)
  • Šéfredaktorku si zahrála sama autorka knihy i scénáře Bára Nesvadbová. Při postsynchronech ji však nadabovala Dagmar Čárová. Režisérka filmu Irena Pavlásková si zde také zahrála a sice návštěvnici na večírku v Itálii. (funhouse)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama