Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bestseller Barunky Březinové aneb bídný bolehlav Bestiář.. Česká kinematografii se posunula na žebříku vedoucím do smrduté jímky zase o stupínek níž. Autoři jako by nevěděli, co chtějí natočit, protože nejdříve řeší v docela vážné rovině partnerské vztahy, načež prudce přeladí na komediální notu, které se však nikdo nesměje a vzniká tak absolutně nefungující spojení, jenž za pár minut vyšumí jako Celaskon. A zbude jen další Vašutův Pažout v mutaci Románu pro ženy. Tentokrát na hřadle.. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nijak světoborný film, který snad díky obsazení sympatickými herci byl nakonec i sám o sobě sympatický. Jsem rád, že ho nikdo nevydává za komedii, protože se sem tam i pobavíte (ale s podtitulkem "komedie" byste právem čekali humoru více), je to takový malý bonus. Mile mě zaujala (pro mě) dříve neznámá Danica Jurčová s hlasem Andrey Elsnerové. ()

Reklama

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu vládne zlo, tak ruce pryč. Moc keců sexu škodí a tomuhle filmu taky. Jeden velmi špatný film. Jedna nekonečně dlouhá reklama. Jedno nekvalitní dabingové cvičení. Cítil jsme odpor a přímo fyzickou bolest, kterak na mně prostupovala z televizní obrazovky. Konce filmu se dožijí jen ti opravdu silní. A takové znesvěcení si Filozofická fakulta nezasloužila. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Snad jeden z nejhorších českých scénářů za poslední roky, se kterým si neví rady snad nikdo ze zúčastněných. Sonda do života hlavní hrdinky se moc nepovedla a spíš než fandit ji budete přát, aby ji některej z těch chlapů nějak ublížil. Takhle silně nesympatickou postavu už jsem dlouho neviděl. Příběh není pomalu žádnej a kromě kamery F.A. Brabce to nemá vůbec čím zaujmot. A s herci je to taky špatný. Jurčová je nesympatická stejně jako její hrdinka, Vašut je směšný, Roden se trápí a Matonoha ani neví která bije. Prostě nuda, to i ten Román pro ženy byl lepší. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci každoměsíčního rituálního výplachu konečníku jsem místo obvyklého klystýru nasadil do irigátoru tento skvost. A udělal jsem dobře, své k svému, shit ke sračkám. Tento blábol obsahuje tak velký počet nudných a nesmyslných scén, že pouštět ho odsouzeným na smrt, sami by tloukli lžící na mříže, aby na sebe upozornili oblastně příslušného mydláře. Po zelené míli by pak sprintovali radostně s vyhlídkou, že nic horšího je už čekat nemůže. Tímto na nějakou dobu odkládám sledování ,,ženských filmů", které jsem si naordinoval v rámci akce Poznej svého nepřítele. Některá tajemství by měla zůstat nevyslovena. Například fakt, že Nesvadbová - a bohužel i řada jiných krasavic- jsou pěkný krávy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Při nočním koupání Karolína (Danica Jurčová) a Alex (Karel Roden) doplavou až k bezpečnostním bojkám. V následujícím záběru však není po bojkách ani stopy. (Pepy)
  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama