Reklama

Reklama

Živel

Obsahy(1)

Nelítostný „Živel“, který se vymkl kontrole, se stává největším požárem sezóny ohrožujícím tisíce akrů půdy. V ohnisku požáru se nachází ranč, který chrání a udržuje řadu exotických zvířat, která byla vyřazena z cirkusů a zoologických zahrad. Ranč provozují dvě sestry, Carol a Ballard. Přítelem Ballardy je Kennedy, hasič a parašutista, který se ocitá obklopen požárem. Přežijí nakonec Kennedy a ranč? (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

moviefan4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo čo? Hnusný scénar, neazujímavý dej a (ne)herecké výkony tento film pochovali do odpadu. Už od začiatku ma srali tie sprosté dialógy, ktoré mi už po 15 minútach liezli na nervy. A že katastorfický film? To sa dobre ošálili. Hnusné nekukatelné c-čko. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o laciné rodinné drama, které si sice odpadní hodnocení nezaslouží, ale vlastně se ani nedivím, že napíšu vůbec první komentář k filmu. Tenhle video film mě stál deset korun ve výprodeji, takže peněz určitě nelituju, ale nazývat (dle obalu) katastrofickým thrillerem – to už je odvážné až moc. Jediné co na tom bylo skutečně dobré/pěkné byla krajina a ty zvířata. Jinak ovšem film postrádal potřebnou atmosféru (kterou se sice tvůrci snažili nabudit rádoby drsnými scénami typu boj s ohněm, hořící domy, plánování vraždy…) - jenže k tomu by byl potřeba propracovanější scénář, především pak mnohem záživnější dialogy a hlavně lepší kameraman. V některých momentech film neskutečně nudí, jindy se musíte spokojit se stále se opakujícími záběry, přehráváním herců. Takže k odpolednímu odpočinku po obědě se film hodí jako kulisa před spaním, ale nějaký dech beroucí zážitek určitě nečekejte!30-40% max. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Oheň je obrovské zlo ale zárověň obrovský dar, škoda že takový katastrofický snímek má tak špatnou kvalitu příběhu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama