Reklama

Reklama

Legendy zítřka

(seriál)
  • USA Legends of Tomorrow (více)
Trailer 2
USA, (2016–2022), 77 h 8 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Victor Garber, Arthur Darvill, Brandon Routh, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Caity Lotz, Ciara Renée, Franz Drameh, Falk Hentschel, Casper Crump (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Tajemný „pán času“ z budoucnosti dá dohromady nesourodou skupinu superhrdinů a padouchů, aby zachránili svět před mocným zlem. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (107)

a.keram 

všechny recenze uživatele

Po dobré první serii, která však stále byla ve stádiu takzvaných "growing pains" a hrozně trpěla naprosto trapným záporákem, jsem očekával že Legends of Tomorrow snad pokoří i Flashe, bohužel absence Capitána Colda a Ripa Huntera serii výrazně zasáhla. Tým pod kapitánkou Ms. Lance se uchýlil ke klasickým CW romantickým zápletkám a druhá serie tak skončila na stejném místě jako ta první. ()

MikeeTheory 

všechny recenze uživatele

Aneb ne vždy trailer prozradí úplně vše. Mě spíše odradil, než přesvědčil, ale první díl ukázal, že DC sází na to, co už předvádějí v seriálech Arrow a Flash. Z nich si jen vytáhly postavy, které zde hrály spíše na vedlejší koleji, a paradoxně se to vyplatilo. Takový Captain Cold (Wernworth Miller) či White Canary (Caity Lotz) by si ostatně zasloužili svůj vlastní seriál. Člověk jen nesmí moc řešit fyzikální zákony či nějakou hlubší logiku. Na tohle tady tvůrci moc nehrají a někde to bohužel trochu bije do očí. Pokud se ale budete koukat s nadhledem, budete spokojení. Oblíbené postavy: Captain Cold, White Canary, Rip Hunter ()

Reklama

holub109 

všechny recenze uživatele

Již po prvním díle jsem byl spokojený. Cestování časem mě vždycky bavilo a zde ho je opravdu hodně. Jsem rád, že seriál nepoužívá příliš mnoho nových postav, ale vrací se mé milované postavy z Arrowa a Flashe. Akce je zde relativně hodně, více mě však bavilo setkávání Legend s pravými historickými osobnostmi. Hudba a cestování do budoucnosti byla také zajímavá. Bohužel jsme se rozloučili s jednou z mých nejoblíbenějších postav celého universa Není to žádný zázrak, ale již teď jsem natěšený na další sérii. 1. série - 80% ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Skoro až debilní vykrádačka Doctora Who, torchwoodu a úspěšnějších komiksovek. Time masteř místo time lordů, Rip Hunter místo Jacka Harknesse a Matta Smitha. Ono by to mohlo fungovat, jen by do toho musel někdo vložit trochu snahy a ne jen haldu peněz na efekty. Děj prvního dílo by vystačil na celou sérii, ale místo toho je to jen klasická zplácaná bejkárna typu "nejlepší lovec ve vesmíru a čase se neumí trefit do kulhajícího dědka. Rezavý traktor naprosto stačí proti palbě z laserové zbraně která před chvílí drtila vesmírnou loď. Jo a ta oprava lodi probíhá "star trek způsobem" - Rip si stoupne k panelu, vrazí do něj ruku a dělá bzzzz. Kamera je dobrá, kostýmy a herecký obsazení už pokulhává (vyjma Ripa, ten je bezva), ale pořád dobrý. Efeky taky fajn. Scénař bída. Až moc je znát, že na to tvůrci kašlou. Měl jsem to asi vypnout hned jak se ve druhé minutě zjevil zloduch v roce 2166 a v ruce měl současný samopal mp5 s tuningem a baterkou jako laserovou pušku... ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tak a končím. Dal jsem tomu šanci jen proto, že sleduju Arrow a The Flash, ale toto se nedá. Není to špatné, ale mám pocit, že se koukám na špatný studentský film či na nepovedenou parodii. Má to hezký kabátek, ale pod ním není nic, co by mě zajímalo. Pokud dám ještě nějakému dílu šanci, jedině když se bude jednat o crossover s již zmíněnými seriály. (Hodnocení po první sérii) ()

Galerie (1 379)

Zajímavosti (28)

  • V 11. díle 1. série "The Magnificent Eight" si Atom (Brandon Routh), začne říkat krycím jménem John Wayne. Jedná se o narážku na Batmana. John Wayne je totiž otec komiksového Bruce Wayna/Batmana. (UncleMorty)
  • Ve 3. díle 1. série říká Rip (Arthur Darvill), že viděl umírat muže z oceli a padnout temné rytíře, a přesto vždy dokončil svou misi. Jelikož v DC vesmíru je jako muž z oceli znám Superman a jako temný rytíř Batman, může jít o narážku na tyto dva hrdiny a jejich skon. (spacemaster)
  • V 10. minutě Leonard Snart (Wentworth Miller) pronese větu: „Tohle není můj první útěk z vězení,“ čímž odkazuje na působení v seriálu Útěk z vězení (od r. 2005), kde vystupuje jako Michael Scofield. (M__)

Související novinky

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama