Reklama

Reklama

Hasnoucí den

Trailer

Obsahy(1)

Anestezioložka Helena (Catherine Deneuve) se už víc než rok nemůže smířit se smrtí svého muže. Proto odjede do přímořských lázní na zotavenou, kde se seznámí se synem majitele hotelu Gillesem (Patrick Dewaere). Tento intelektuálně nevyrovnaný pár však začíná mít problémy a hrozí jim rozbití vztahu. (MVanis)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

garmon 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem film trpně snášel scénu od scény. Nejsilnější mi přišel, když hovořil jen kamerou a hudbou. ()

Reklama

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Catherine Deneuve je zde úžasně dokonalá svým půvabně přirozeným vzhledem i civilním hereckým projevem, celkový dojem z filmu mi hodně držela nad vodou. Patrik Dewaere mě už zaujal o cosi méně oproti řádce jiných filmů a ani zpočátku velmi slibně i silně vypadající vztahový příběh mě nakonec nezasáhl. Té vyprázdněnosti životů obou mužských postav a občas i prolínání pocitové nudy s trpkými citovými výlevy na mě bylo až moc. Nezbavil jsem se do konce dojmu, že z námětu, kterému by slušel výsledek v podobě psychologického dramatu, zpracoval André Téchiné lehce povrchní záležitost, v jejíž scénáři nejde moc do hloubky. A záblesky romantična díky Catherine a pár hezky příjemným momentům na silnější efekt nepostačí. Byl to první snímek, který jsem od dost ceněného režiséra Téchiného viděl a napoprvé jsme si tedy moc neporozuměli, i když hudební doprovod nebo kamera (ta zvláště ve scénách u moře) se také dočkaly světlých chvil. [60%] ()

bravo1 

všechny recenze uživatele

Nezaujalo. Uspávací dialogy. Bohužel to ani Patrick Dewaere to nezáchránil a proskákal jsem se směr konec. Jedna hvězda za hudbu. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Komorní psychologické drama o dvou zcela odlišných lidech , kteří hledají lásku a porozumění.Ana je mladá a seriózní lékařka , uvězněná ve vzpomínkách na tragickou smrt svého snoubence , on lehkomyslný mladík , žijící svůj prázdný život ze dne na den. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu zazní píseň „Su di noi“ od zpěváka Pupo. (Kinolístek)

Reklama

Reklama