Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři krátké české filmy (Test, Motocyklení, Věci, Deník babičky Němcové) se probojovaly na plátna kin. Společné je jim téma: všechny se zabývají obyčejnými věcmi. Tak obyčejnými, že se dotýkají každého z nás. Ve filmech jsou nahlíženy se zdravou dávkou humoru a poetiky. Společná je jim i ambice diváka inspirovat k zamyšlení, namísto dnes tak populárního přesvědčování. Tři dokumenty a jeden hraný film, byly od začátku určeny pro promítání v kině. Budou se snažit divákovi ukázat, že sem zaslouženě patří, a že i dnes stojí za to na krátké hrané a dokumentární filmy chodit do kina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Má to cenu? Nemá... :-/ . . . Stejně tak, jako asi ani nemá cenu se >vážně< ptát, proč taková >věc< vlastně vznikla... A tak si jen tak potměšile zpívám - "Věc nám spadla, věc nám spadla, kdopak že to zaplatí, divák nejspíš zůstal doma, leč čudlák si poradí..." :-( . . . Jedna hvězdička tedy ze čtyř palců vycucanému >projektu< jako celku, jednotlivé hodnocení každého kusu pak viz konkrétně u oných... - - - - - (Neviděno v kině, ale takhle pospolu - místy až znechuceně - na >jiném prostoru< jednu mladou noc 12.12.2008, nevěcný komentář zde jako druhý - 12.12.2008) ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Dokumenty o běžných věcech a jeden sice poměrně povedený, ale zatraceně krátký hraný filmeček. Pro běženého diváka naprostá nuda. ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Čtyři krátké "famácké" filmy čtyř mladých tvůrců v úhledném celovečerním balení. Nijak omračující či výrazně originální studentská směs. Ale je rozhodně dobře, že si našla cestu do distribuce... ()

Reklama

Reklama