Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Gummma odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože od podobných filmů peklo očekávám, vždy mě dokáží něčím překvapit. Ať už je to zcela debilní příběh, či jeho úplná absence, přes herecké výkony, kdy se herci překonávají v přehrávání, po efekty napsané na kalkulačce. Ve Varanovi je tohoto všeho plno. Bohužel tam není nic, co by si zasloužilo aspoň tu jednu hvězdu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak bando mám bezva nápad na horor. Natočíme varana, natočíme kobru, šoupneme je dopředu obrazovky aby vypadali obrovští a vsuneme tam natočené ječící lidi co jim budou běhat mezi nohama a pak..... Momeeeent...to nejde rejžo...Proč by to nešlo? No rejžo kobra přece nemá nohy. Ne jo? Aha...no nevadí...tak budou běhat jen mezi nohama varanovi a šoupneme tam třeba nějaké výbuchy koupil jsem petardy od číňana ve večerce. Jdeme na to klapka, kamera, akcééé joj to bude bomba. EHM ....Mno já jako divák říkám - Ne rejžo, nebyla to bomba. Byla to tragédie ale i tak díky celkem jsem se zasmál asi na pět minut ke konci filmu. Ale ten název je super :-D ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je silně neobjektivní, ona totiž samotná účast Jerri Manthey to předem vytáhla pomalu na dvě, protože jak mám ve zvyku, i tady jsem se kochal každou její scénou. Nemožný děj se nevyhne snad i tomu největšímu žánrovému klišé (smrt blondýny, "šokující" konec .... UPOZORNĚNÍ, předchozí věta obsahovala spoiler), osazenstvo je nelogicky se chovající banda idiotů, hipísáků bojujícím proti brutálním kapitalistům (to nejsou má slova, až uvidíte, pochopíte), kterým před očima pobíhá desetimetrový ještěr a dvacetimetrová kobra (ačkoli ta nepobíhá, i když by při kvalitě triků klidně mohla), a jejich největší starostí je, aby to natočili pořádně detailně (některým se podaří natočit bližší detail, než by jim bylo milé). Půlka hvězdičky za Jerri a druhá půlka hvězdičky za absurdní rádobycool hlášky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě zaujalo prostředí natáčení. Jak už je mým dobrým zvykem, na toto hledím především. Zde se mi dostalo celkem překvapivě pěkného ostrova s několika vodopády, krásnou kamenitou pláží a hustě porostlou džunglí. Tím si u mě získali velké plus. Hudební doprovod v tomto filmu se skládal z jedné melodie, která se neustále dokola opakovala, takže nic moc. Kvalita obrazu i střih nebyly moc dobré a to proto, že často byly používány digitální triky, které jak už jsem řekl mi připadaly jako z nějaké hry. Nejvíc mě ovšem dostala naivita filmařů co se soubojů s monstry týká. Ve filmech jsem už zvyklý na ledacos, takže mě moc nepřekvapily pistole, z nichž se střílelo ostošest, aniž by musely postavy měnit zásobníky. Samozřejmě monstrům to vůbec neublížilo. Jako celek však tento film moc mojí přízeň nezískal. Patří do řady těch nudných filmů o digitálních nestvůrách, kterých mám ve své sbírce již několik. Nejvíc bych ho kvalitou přirovnal asi k filmu New Alcatraz. Nemůžu mu ale upřít několik dobrých momentek, které jsem tam našel. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový ten film na sobotní půlnoc u televize - oddychovka, u které můžete na chvilku usnout, a když se sem tam vzbudíte, jen spočítáte rychle body count. Logiku zde nehledat - třeba střely z pistole varanovi evidentně nic nedělají, ale všichni se můžou zbláznit, aby stříleli zrovna z pistole a furt (=nekonečné zásoby munice). Ostrov je vlastně neobyvatelný, ale holka tam má barák a žádný varan nebo kobra jí na něj za celou tu dobu nešlápl. Atd., atd. Fakt jen taková sobotní popůlnoční oddychovka, nic víc. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)

Reklama

Reklama