Reklama

Reklama

Recenze (3)

fleurette 

všechny recenze uživatele

Manon je dítě. Dítě, které má rádo vše, co se třpytí. Manon vždy touží po tom, co se jí mihne hlavou. A od mužů očekává, že jí to splní. "Vy jste ji jenom miloval. To samozřejmě nestačilo. Odjela na krásné jachtě."  V tomto duchu se odvíjí celý film. Catherine Deneuve hraje krásnou a znuděnou Manon, která využívá toho, že se líbí mužům. Mužům, kteří jí mají co nabídnout. To se mění, když si při cestě z Japonska všimne mladého novináře. Ten si kvůli ní změní letenku z ekonomické na první třídu a od té chvíle je jí učarován. Po příletu do Paříže Manon z ničeho nic opustí svého bohatého přítele a nasedne do taxíku s novinářem. Brzy se ale začne nudit, a tak odejde zase s jiným bohatým mužem. Po čase se ovšem vrátí a vše začíná znovu… ()

Riverin 

všechny recenze uživatele

Tento film som si pozrela včera večer a popravde dnes si z neho takmer nič nepamätám. Pán režisér bohužiaľ nevyužil vynikajúcu predlohu a skvelé obsadenie, no aj tak z Manon 70 ostáva celkom príjemne strávených 105 minút, hlavne vďaka kráse Catherine Deneuve, pekným kostýmom a fajn 60s atmosfére. ()

Reklama

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Pár století stará předloha je slavná, film se zasazením příběhu do konce 60. let sledovatelný, postavy slušně představené a mladá Catherine Deneuve nádherná, ale osobně mě tedy dvakrát Manon (ať už tam přidám tu číslovku nebo ne) neoslovila. Největším kladem tu zůstává půvabný vzhled krásné Catherine, což je na 105 minut dlouhý film trochu málo, zvláště pokud ve mě příběh ve finále nezanechal nic výraznějšího. Půvabná Manon milující všechno, na co hledí, střídá své milostné partnery jako ponožky, její muži kolem dělají v menší míře prakticky to samé a celý tento nekonečný vztahový propletenec má sice v nejedné scéně kouzlo, ale ze strany režie postrádá dramatičtější atmosféru a bez kouska vybudovaného napětí ke konci začíná spíše unavovat. [60%] ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama