Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teplota klesá pod bod mrazu a celá Florida se postupně noří do ledu. Začíná boj o přežití! Před milióny roky se země ponořila do tuhého mrazu. Jen krátce předtím na zemi bujněl život v nejrůznějších formách. Teď je však všechno pryč. Dinosauři vyhynuli. Nastala tuhá doba ledová. O několik miliónů let později, v současnosti, se skupina několika studentů meteorologie vypravuje na průzkum epicentra bouřky na Floridu. Zvláštní však je, že vlivem bouřky klesá teplota pod bod mrazu. Prvotní předpoklady extrémního počasí vystřídá vážná obava. Mráz je stále intenzívnější a do ledu se postupně noří celá Miami. Začíná boj o přežití. Celý oceán při pobřeží je zamrznutý a naši studenti se ocitli mimo krajinu. Nevědí nic o rozsahu katastrofy. Bez možnosti komunikace musí společně čelit boji o přežití... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

ankkk odpad!

všechny recenze uživatele

Raději bych řekl "Absolutní pitomost". Chápu, že u podobných filmů není nutné dodržovat naprosto puntičkářsky všechny fyzikální zákony, ale scénárista se mohl aspoň seznámit s učebnicemi fyziky pro základní školu. Měl jsem pocit, že někde zaslech několik fyzikálních pojmů (o kterých netuší, co znamenají) a spojil je do filmu. Bez ladu, skladu a hlavně nesmyslně. ()

dobso 

všechny recenze uživatele

Na film sa dalo pozerať, ale spraviť také dementné chyby? Napríklad podľa modelu zamrzne celý rovník a nie len jeho časť? To sa slnko rozdelí na dve polovice, keď dokáže svietiť na dvoch územia rozdelených čiarou.... Keby dali póly do mexického zálivu a do indonézie malo by to väčší zmysel. Druhý nezmysel je este viac do očí bijúci a to absolútna nula. Zatiaľ nebola zaznamenaná ani vo vesmíre. Vždy predsa ostane aspoň nejaká energia. ()

Reklama

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle měl být pokus o co? Když pominu naprosto příšerné triky, tak jsem čekala, že děj bude trochu originálnější a ne vykrádačka dnu poté. Všichni se pouze tváří, že ví, která bije, ale na mě to celou dobu působilo jako ochotnické divadlo. Inteligence filmu a lidí je ta tam. Musím jen podotknout, že ze všech "herců" nejvíce dokázala hrát malá holčička. I na (video film) by to bylo špatné 5% za holčičku ()

Hvězdář odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme se museli podívat díky hodnocení a námětu, to byla totiž slibná zábava. A taky že byla! Vrtulník létající v absolutní nule nebo záběr na létající palmu, to povyšuje tenhle film nad mnoho komedií. Ale vážně, je neuvěřitelné, jak může někdo vyplodit takový odpad, to mi nejde na rozum, leda že by to bylo schválně. ()

Choci 

všechny recenze uživatele

Katastrofické filmy mám rád, ale tento mě rozhodně neoslnil. Nejde se nezmínit o jednoduchém chování některých "herců". To, že tlustý nafoukaný pán myslí na prachy víc než na život pochopím, ale proč ostatní kvůli takové hromadě sádla riskují svůj život? Divím se, že ho paní (co ho zachránila z výtahu) ještě nepozvala na kafe, to že ho šel David hledat je zbytečné komentovat, škoda že na něj nezíral ještě o vteřinu déle mohlo být o ňoumu méně. Nemám co víc k tomu říct, ale není to úžasem, je to tím, že mi film kromě ztracených 92 minut nic nedal, ani jména postav si nepamatuju :D 30% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě ve městech Langley a Vancouver od 20. března do 8. dubna 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama