Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po divoké honičce v ulicích Istanbulu zadrží policisté mladou blondýnku. Je obviněna ze dvou vražd a krádeže čtrnácti milionů dolarů. Ve vězení vypráví svůj neuvěřitelný příběh doktorce Kavakové, která má přezkoumat její duševní stav. Jmenuje se Hope Cassidyová, je programátorka a nedávno dostala velmi lákavou nabídku na práci v Istanbulu, kterou přijala, i když přítele Jamese ke stěhování do Turecka nepřesvědčila. Cestou měla problémy s pasem a zdálo se jí, že ji sleduje několik mužů. Ve firmě jí však se vším pomohli a hned poslali první zakázku. Ve velké holdingové společnosti Galatea měla zabezpečit počítače, přes které denně protékají stovky milionů dolarů. Než stihne práci dokončit, vtrhne k ní šéf a obviní ji, že je podvodnice. Když se zmatená Hope dovolá do firmy, která ji zaměstnala, kdosi se představí jejím jménem. V kanceláři pak najde ženu, která má její šaty a vydává se za ni. Zjistí, že jí bylo přes počítač holdingové firmy ukradeno čtrnáct milionů dolarů a uvědomí si, že ji někdo nejen připravil o všechny prostředky a identitu, ale také ji namočil do loupeže peněz, údajně patřících ruskému zločinci a obchodníkovi se zbraněmi Ivanakovi. Od toho okamžiku se stane cílem nelítostné štvanice. (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechutné parazytovanie na slávnejšom áčkovom filme spred desiatich rokov. Nie je to úplne najhoršie, ak tento filmík vnímame ako video film, čím v skutočnosti aj je a nevnímame ho ako pokračovanie, čím nie je. Myslel som, že je to nejaká turecká produkcia, hore pozerám, že amíci. Radšej to ďalej nerozoberať aby som mohol ostať na tých dvoch hviezdach. Občas treba aj nejaké to pravé béčko, aby sme nabrali sily na ďalší nášup vždy neomylne kvalitných áčok. ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy, když vznikne nějaký zajímavý a originální příběh, najde se banda nedouků, kteří si myslí, že to zládnou taky. Nezvládnou. I když je překombinovaná zápletka, kde vůbec nikdo není tím, za koho se vydává, svým způsobem úsměvná, stejně jako turečtí poldové s mrožími kníry a ochotníci, kteří s vážnou tváží pronáší neuvěřitelné scénáristické "perly", není zase tak úsměvná, aby stálo za to, vyměnit ji za 90 minut vašeho života. ()

Reklama

carodejb odpad!

všechny recenze uživatele

Samozrejme, videl som aj horšie filmy. Naozaj. Ale odpad som dal z dvoch dôvodov: 1. Hrdinka je nesympatická hlupaňa. Takže jej nedržím palce a je mi jej osud ukradnutý. V tomto bode mi už aj klišé vadí. 2. Odporná forma. Zmätočná kamera i strihy. Proste sa na to nedá dívať. Takže: je to nudné a nepozerateľné. Vypol som to v polke. Čistý odpad, zbytočnosť. Klišé môže byť vo filmoch, ale má baviť. Tu sa to nedeje. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film začína zhurta a režisér sa snaží, aby celý film pôsobil ako adrenalínová jazda. Ale nemá dosť zmysluplného obsahu, takže sa občas zasekne pri snímaní tureckých pamiatok alebo žmýkaní napätia z niečoho, čo už vieme ako dopadne. Hlavný problém je však v scenári. Už sme zvyknutí, že vo „filmoch s počítačmi“ je kopa zjednodušení (mierne povedané), ale tu sa ide fakt na dreň znesiteľnosti – a to hrdinka v podstate len dva krát robí niečo, čo súvisí s programovaním. Najviac však dojme spôsob, ako sa dá v banke dostať k pár miliónom, keď ani nemáte doklad totožnosti. Video béčko, ktoré nemá logiku, ale miestami sympaticky hecuje tempo... K téme ukradnutej identity má určite viac čo povedať NEZNÁMY... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

sledovat celej film v ukrutným tempu prchající ,,půvabnou" počítačovou expertku, ke které nestíháte cítit žádný sympatie je nad moje síly. všechno to už známe z klidnější verze příběhu se S.Bullock. podle mě se rejža spletl, protože původně měl hrát hlavní roli S.Stallone a ne N.Deloach. tomu by jsme snad uvěřili, koho všechno přepral a oblafnul. a možná by se u toho tolikrát nechoval jako kretén. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v tureckém městě Istanbul v dubnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama