Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Matty 

všechny recenze uživatele

Milla odmítá přijmout fakt, že její herecké možnosti začínají u zabíjení zombíků (Resident Evil) a končí u zabíjení Vietnamců (Ultraviolet), pročež se v tomto kvazi-realistickém pohledu na problematiku domácího násilí nechává mlátit robustním řízkem a z hrdla vyluzuje ušima těžko akceptovatelný zvuk. Celé to trápení (diváka, ne Milly) trvá nějakých sto minut a scény fyzického násilí jsou prokládány scénami násilí duševního, kdy je scénář v nejlepší tradici amerických nezávisláků prošpikován jakože chytrými řečičkami, z nichž bychom si snad měli vyvodit nějaké závěry. Trapas. Ovšem trapas, který má pěkný plakát a (nemá-li zrovna moncla přes půl tváře) sexy protagonistku, takže mu můžu udělit hodnocení předurčené názvem. 45% Zajímavé komentáře: pshimi, Visáč ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Chtít dostat do filmu úplně všechno, pak vznikne jen nepříliš vábná bramboračka. Tento film si zřejmě nedělá žádné nároky na úroveň svého diváka, vnímavějšího pak uráží primitivností - například scéna s farářem, nebo slzy Miliy při návštěvě v kriminále... to bylo pro mne opravdu jen těžko stravitelné.. Dvě hvězdy jsou za to, že přes všechny trapnosti zůstala jsem do konce, zvědavá, jak to skončí. To je v případě tohoto žánru velké plus. A nápad prokládat film rozhovory s jednotlivými postavami mne bavil. 30% ()

Reklama

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Príbeh nieje vôbec na zahodenie. Mňa to nenudilo ani sekundu. Milla Jovovich ma presvedčila o tom, že mi môže byť nesmierne ľúto aj takej postavy, akú hrala v tomto filme. Tú bitku som teda poriadne prežíval. Naozaj skvele zahraná postava Kat. Film som videl v originálnom znení a Mille som hltal každé slovo, úvodný preslov nemá chybu. Agnus Macfadyen bol v tomto filme taktiež skvelý. Vyhovuje mi aj koniec. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mila Jovovich je určitě zajímavá herečka a v případě snímku "Ráže .45 dokazuje, že rozhodně něco zahrát umí. Problém je ten, že to v tomhle snímku chce dokázat pouze ona. Trochu mi to připomnělo film "Čtvrtý druh". Mila se hodně snaží a dost tlačí na pilu, ale v konečném důsledku je to stejně jedno, protože ten film za to nestojí. "Ráže .45" je přesně takovým filmem. Zajímavé zpracování, které by místy mohlo být i nápadité, ale prostě to není film, který si zaslouží ovace. Celkem drsné drama, které vypráví příběh o postavách, na kterých vám absolutně nebude záležet. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/raze-45-2006-20.html ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem si myslel, že tenhle film nebude nic moc ale to jsem zpletl.Film svoje kvality ukaže až v půlce filmu, když se začne teprve něco dít jinak do té doby je celek obyčejná představovačka hrdinů.ze začátku se fiolm tváří, že je to příběh o Velkým Alovy což se ukáže v půlce filmu, že to zjištění bylo chybné.Co se na začátku zdálo banalní tak se vkonci ukazuje úplně jinak.Díky Mille Jovovitch jsem měl chut to dokoukat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama