Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V cyklu Příběhů slavných dnes máte možnost zhlédnout dokument režiséra Petra Lokaje o jednom z nejtalentovanějších a zároveň nejpilnějších autorů slavných i kontroverzních televizních seriálů. Na život a tvorbu Jaroslava Dietla, od jehož smrti letos uplynulo už 20 let, vzpomínají jeho příbuzní a také Jiřina Jirásková, Jana Štěpánková, Libuše Pospíšilová, František Filip, Zdeněk Havlíček, Bohumila a Otto Zelenkovi, Karel Smyczek, Vladimír Just, Jan Rejžek a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DJ, co umí obrážet malometrážní kluby v Horní Dolní, rád kritizuje ostatní, především ty, co na rozdíl od něj něco umí. Takže Rejžek, koukaj již zavřít svoji nevymáchanou kušňu a jedou obveselovat oba své posluchače ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejzajímavější část se mi zdála ta, která pojednává o Dietlově rodinném životě od dvacáté minuty a pak po půl hodině popis umělcovi tvorby. Měl velké pochopení pro lidské touhy a naděje. "Když s někým mluvil, zasouval si to do hlavy, a pak tu postavu když potřeboval vytáhl". Závěr je ze žánru horror. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaroslav Dietl je ten, o koho tu běží. Neštěstí díl byl natočen v době, kdy ještě žila řada jeho pamětníků, herců a spolupracovníků. Ten rozptyl témat je naprosto fascinující. Ale jeden scénář zůstal nedospaný, ale jaký, to neřekli ani zde a ani jsem to nikde nedohledal. Že by to byl scénář k dětskému seriálu Teta? Ten měl nakonec 3 scénáristy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama