Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kurt je vášnivý gambler, kterého pronásleduje jeden neúspěch za druhým, je ho vztah s přítelkyní Manu se hroutí. Jednoho dne nechá při hře za sebe rozhodnout hrací kostku, od této chvíle je to hrací kostka, která určuje všechna jeho rozhodnutí v každodenním životě a Kurt podlehne iluzi, že konečně našel svůj vlastní systém ve hře i v životě (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajimavy zpusob zpracovani, kdy je v prvni pulce filmu divak nejprve uveden do kontextu pribehu a druha ma podobu sesti verzi, jak se mohl odehrat osudovy okamzik (aby nedoslo k omylu, nejedna se o prvni takove zpracovani, vzpomenme napr. na Kieslowskeho Nahodu nebo Tykwerovu Lola rennt). Filmu vsak vyrazne skodi caste opakovani stejnych motivu - hazardni hra a drogy. Kterak jsou tyto sceny zpocatku pusobive, tak se v zaveru uz stavaji rutinou. ()

Galerie (12)

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama