Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paula, učitelka výtvarné výchovy, a její manžel Jarkko Tiensuu, rodinný terapeut, se už nějakou dobu bezúspěšně snaží založit rodinu. Helena a jají manžel Mikko Raski kladou veliký důraz na kariéru a oba pracují ve společnosti zabývající se výpočetní technikou. Jejich vztah funguje báječně do okamžiku, kdy Helena zatouží mít dítě. Osudy těchto dvou párů se překvapivým způsobem zamíchají poté, co se Helena a Paula náhodou potkají na třídním srazu. Stíny štěstí vyprávějí především o lásce a umění odpustit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

POMO 

všechny recenze uživatele

Tuctová dráma zo života o vzťahových problémoch, nakrútená televíznou optikou. Nie pre tých, čo chcú uniknúť z reality do filmu, ale pre tých, čo chcú svoju realitu porovnávať s cudzou. Osobne také nemusím, no na druhú stranu určite lepšie než pre rovnaký účel robené telenovely. ()

Galerie (6)

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama