Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý vdovec se dvěma dětmi, člen lázeňského orchestru, zvládá za pomoci obětavých přítelkyň a pochopení svých dětí poměrně obstojně svoji náročnou "dvojroli". Problémy nastanou ve chvíli, kdy uspěje v prestižním konkurzu do pražské filharmonie a má posléze odjet na delší zahraniční turné. Jak vyřeší boj mezi profesní kariérou a dětmi, které by po tu dobu musel svěřit do péče ústavu? Rodinný příběh, který se odehrává převážně v krásném lázeňském prostředí, je plný humoru, dramatických zvratů i dobré pohody. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Přemek 

všechny recenze uživatele

"Jak vyřeší boj mezi profesní kariérou a dětmi, které by po tu dobu musel svěřit do péče ústavu? " - Proč, probůh? Vždyť si je může v pohodě vzít s sebou! Aj, tu je kaz! jak by řekl Hamlet: jsme totiž ještě v socialismu, a tudíž musí tatínek nechat dětičky doma, aby náhodou s rodinkou nepláchnul... Jestli je tenhle film plný dobré pohody, pak asi trošku zvrácený... ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Film je zde uveden jako komedie, ale komedii bych v tom moc nehledal. Když vynechám opilecký eskapády Pavla Zedníčka, tak tam k zasmání asi jinak nic neni. A ta Zedníčkova postava je teda přinejmenším dost rozporuplná. Najde si přítelkyni, okamžitě ji podvede, tý druhý pak slibuje svatbu, aniž by se ten přechozí vztah vůbec obtěžoval ukončit. Když nezvládá skloubit kariéru a péči o svoje vlastní haranty, tak harantům prostě sbalí kufry a šoupne je do děcáku. Ale z filmu to vyznělo, že bych ho snad měl chápat jako kladnýho hrdinu. To teda nevim. Ale dalo se to dokoukat. Film má teď 51% a s tim se dá souhlasit. Slabý 3 hvězdy. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Z lázní Poděbrady pocházela moje teta, král Jiřík, bratři Mašínové a náš člen lázeňského orchestru, který se sice mohl podívat v době gulášového socialismu s Československou filharmonií do Austrálie, ale raději zůstal v Poděbradech se svými dětmi. A to v kontextu výše zmíněných rodáků není právě málo... :-) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pavel Zedníček s brýlemi jako otec co se snaží zaopatřit děti a přitom má šanci na kariéru, do toho se nepříliš šikovně potácí mezi dvěma ženami. Ale jeho jednání lze pochopit. Škoda jen, že když už se rozhodl pro radikální jeden krok, končí film před druhým, neméně důležitým. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama