Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik řetězových reakcí na Zemi má za následek postupné ničení ozónové vrstvy. Teploty po celé planetě prudce stoupají a jsou tak předzvěstí solární kolize se smrtelnými následky pro celé lidstvo. Mike Carr, bývalý policista, nyní zaměstnanec securitní služby na univerzitě, kde probíhá výzkum solárních energií, se dozví o hrozícím nebezpečí a spolu s vědci z místní laboratoře se rozhodne pomoci při záchraně světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Co mi dokáže skvěle zničit náladu je de**lní film s přímo do nebe volající a očí-rvoucí snahou scénáristů a vůbec tvůrců jako takových zaplácat děj s***ncema. Mluvit ve scénáři o p***eli nebo se už jako "herec" očividně tlemit svým replikám při natáčení, které se rejža nebo kdo ani neobtěžoval vystřihnout??????Takhle se jako točí filmy?Kde to jsme?Vážně bych se ráda dožila dne, kdy tyhle nehorázný kraviny zmizí z televizních obrazovek a vůbec z podvědomí nás - diváků. To půjde bohužel velmi těžko díky naší "skvělé" komerční Novičce, která nám servíruje i kydy jako třeba JAK REAGUJE VODA NA MRÁZ( http://www.youtube.com/watch?v=LK87xOODkYU )? Rve mi srdce když vidím tady ty hvězdičky..LIDI VZPAMATUJTE SE! ()

Viky.05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem spat, nechtělo se mi zvevad se s postele, nemohl jsem najit ovladač a ...a byl jsem rad, že sem se dodival. Smal jsem se u toho filmu, smal se moc...a pak, ja hlupak, na čsfd zjistil, že to je thriller a že jsem se smat neměl. Ach jo- Hlaška s filmu neni třeba, ten film je jedna velka hlaška ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já se u filmu bavil a to je umě hlavní. Nepotřebuju geniální scénář, ani nějaké super efekty. Tomuhle filmu chybý děsně moc. A hlavně nějaký hmatatelnější scénář, ale jak jsem řekl aspoň jsem se bavil. Dien je celkem fajer, a nikdy nezklame. Astatní herci tedy nic moc, ale dostal jsem to co jsem od béčka čekal, a já čekal upřímě větší srajdu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nazvat Solární armagedonem béčkem by byla pro tento film úspěch srovnatelný s Oscarem pro Caspera Van Diena za hlavní roli:)). Nízký rozpočet možná způsobený současným natáčením dalších tří filmů (Solární útok, Solární rodina a Solární Casper:)), scénář bez hlavy, paty, trupu i krku a v neposlední řadě nechápu, proč když už je snímek tak špatný, do něj nedal pan režisér pár nahých vnadných modelek-hereček... Celkové hodnocení by se zvedlo určitě minimálně o pár procent... Krásná 1* za ten nápad s chlazením auta. ()

Jamajdzan odpad!

všechny recenze uživatele

Přestřelky, asteroidy, oteplování planety, výbuchy aut, ulice plné mrtvol, vědecká zhodnocení, gangsteři a poldové… V tomhle filmu najdete snad všechno na co si vzpomenete, bohužel tak katastrofálně zvládnuté, že bych ho zařadil spíše do kategorie katastrofálních než katastrofických a s výkony všech herců je to zrovna tak. Filmům, které jsem byl schopen alespoň dodívat celé dokonce obvykle dávám čestnou * a až objevím aspoň jeden klad nebo důvod ji udělit solárnímu armagedonu milerád to udělám. Inu když se matička země začne nepříjemně oteplovat, pořiďte si auto z mrazákem, které nebouchne na sluníčku, postřílejte všechny sousedy oblečte si bundy a teplé oblečení a čekejte na déšť ;-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Koncom sedemdesiatych rokov sa rozprávalo o rovnomennom projekte so scenárom od Johna Carpentera, hlavnú úlohu mal stvárniť Dolph Lundgren a režírovať to mal John Dahl. Tieto filmy však okrem názvu nemajú nič spoločné. (beso74)
  • Aj keď vo filme na Zemi panujú extrémne vysoké teploty, trhajúce všetky rekordy, tak mnohé postavy nosia bundy. Navyše, pri takých teplotách by bez dostatku vody takto dlho neprežili, o nejakej schopnosti cestovať alebo bojovať ani nehovoriac. (Hodnotim)

Reklama

Reklama