Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tohle točil Wynorski? A oni mu teda zakázali prdelky a kozičky? Beru, že je to televizní levná konzumní blbost, kde prostě v devět ráno na poradě vymyslí scénář a v pět odpoledne před odchodem ze šichty chtějí hotový film. To člověk tak nějak čeká. Ale že zapřou základní poučku alespoň trochy napětí, to je prostě peklo. Ten film vám o sobě v ani ne pětiminutové předtitulkové scéně řekne úplně všechno. Dál už se koukat nemusíte, protože na stejné linii to jede celý film. Možná se tak budete bavit tím, kolik známějších (to berte s výraznými uvozovkami) ksichtů poznáte. Člověk by řekl, že jedna z hlavních rolí v Pobřežní hlídce vám i po dvaceti letech zajistí alespoň trochu více, než sotva dvouminutový štěk. No... asi ne. Tohle je špatné, suché a nezáživné i na Wynorského poslední tvorbu. protože to při své hlouposti není ani zábavné. A to už je prostě peklo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Velký Jim vrací úder! A tentokrát překonal sám sebe,takhle hloupej film se opravdu jen tak nevidí. Vše je špatně, ale prostě se na to dobře kouká. Nejvíc mě dostaly herci, kteří ať se snaží sebevíc hrají mizerně, to jejich "Oh my god" Je opravdu skvělé. Tenhle film je dokonce hloupější než Curse of the komodo. Efekty jsou na poměry Wynorských filmů průměrné, i když abych se přiznal čekal jsem horší. Dále mě dostává to proč Wynorski nechá své filmy odehrávat na ostrově, copak ten chlap má koupenej ostrov? No ale abych jenom nekritizoval, je to příjemné pokoukáníčko, která rozesměje uteče jak voda, a je děsně zábavný. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Levné a trapné. No a? Když mě to zabaví, ne-příjde mi to jako totální kravina (což byla, ale roztomilá), tak se mi to líbí. Podobně jako "Pterodaktyl", "Lovci dinosaurů", "Sliz", atd. toto patří u mě mezi "céčka" na dobrou noc. Když totiž nemůžete spát, pustíte si něco takového, neusnete u toho, ale po skončení filmu hned zaberete a druhej den ani nevíte, jestli jste to viděli. Děti mají "večerníček", já mám tyto "uspávací céčka". ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Plno herců z mých oblíbených sci-fi a fantasy seriálů, ale navzdory tomu film jako celek stojí za starou bačkoru. Hned prvních pár minut před úvodními titulky dává najevo, o jakou sra... se bude jednat. Kromě ne moc zdařilého robota musí každého hned v prvních minutách zarazit, že jeden z vojáků neumí pořádně střílet, druhý pro změnu vystřílí stovky nábojů bez toho, aby přebíjel pistoli, atd. Prostě nesmysly, kam se podíváte. Dialogy a děj bohužel nejsou o nic lepší, takže výsledek je tragédie a ztráta času :( ()

David484 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalé pobavenie. Napriek tomu, aké vtipné bolo pozeranie tohto filmu, som ho ohodnotil celkom objektívne a myslím si, že tento film si zaslúži skutočne odpad! Možno pán režisér tou Vzburou chcel poukázať vzburu proti dobre hodnoteným filmom a proti dobrej kinematografii a chcel ukázať, že nie každý film musím byť hodný Oscara. Videl som ho, keď som bol s bratrancami a bratom v Holandsku a minuli sa nám dobré filmy, ktoré sme mali na DVD, no môj bratranec odniekiaľ vytiahol jedno DVD a na ňom bolo napísané s červenou fixkou Vzbura strojov. Už po prvej minúte filmu sme si boli vedomí, čo za chuťovku nás skutočne čaká. Počítačové scény, scenár, rekvizity, herci a skutočne v neposlednom rade „Režisér s veľkým R" boli úplne nanič. Dokonca som mal o ňom prezentáciu, pretože ma zaujal fakt, že niekto dokáže natáčať tak bizarné filmy ako je Vzbura strojov, alebo Piranhaconda, či Dinocroc vs. Supergator. Ak sa pýtate, kto na tieto výmysly chodí, tak je to ešte nespomenutý Jim Wynorski. Už podľa názvu filmu viete, čo za umelecký akt vás čaká. A skutočne aj pri Vzbure strojov je tomu tak, nedokážem sa veľmi smiať na dnešných komédiách, sú to podľa mňa braky, no keď sa potrebujem z chuti zasmiať, tak už viem, po čom má siahnuť. Neprekonalo to Little Herculesa, (ten film pre zmenu hodnotím 0,1/10) a moje hodnotenie Vzbury je 2/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • Film byl v amerických kinech uveden pod názvem AI Assault, na DVD byl však vydán pod názvem Shockwave. (Terva)

Reklama

Reklama