Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vědců pracuje na zvláštním výzkumném projektu na vrtné plošině na moři. Nedbají nařízení ekologů a pouštějí se i do riskantních pokusů, které aktivují vlnu tsunami, jíž v cestě stojí malebný ráj plný turistů a domorodců... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle zmršit perfektní námět na katasrofický film se jen tak nevidí. Trapné a ani efekty nic moc!!! ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Postřeh ještě před filmem. Tak to jsem teda zvědavej, co to zas bude za blábol. Postřehy po shlédnutí filmu: Je to blábol. Absolutní nefalšovanej německej brak, kterej se snaží urvat nějakej ten ždibec slávy z katastrofy z Vánoc 2004. Ale bohužel toto je jen směšnou fraškou, která se s každou minutou filmu jen zvětšuje. Nejde jen o zobrazení tsunami, která vypadá jako pár kopců na hladině (přestože ve všech vědeckých dokumentech o tomto fenoménu říkají, že na otevřeném moři je nerozpoznatelná a vystupuje až se snižováním dna). I jako film je to odpad, natož jako film, kterej natočili po již zmíněné katastrofě. Proč? Říká se, že soucit s vrahem je urážkou a pohanou jeho obětí. V tomto případě je to něco podobného. Natočení takovéhoto blábolu je stejnou urážkou všech obětí v Asii a Africe, jako soucit s vrahem. Jen se divím, že to prima vysílala v hlavním vysílacím čase a ně někdy kolem třetí ráno, kdy by to nikdo nemohl vidět a zkazit si tak náladu. ()

Reklama

Horak 

všechny recenze uživatele

Velmi zabavne a poucne, mam slabost pro hrdiny bez charismatu, kteri ovsem dokazou vyresit problem s macgyverovskou zrucnosti a jistotou. Jeste jedna rada zacinajicim filmarum, kdyz si nevite rady s odlehcenim pribehu, tak angazujte tloustiky, ty zarucene pobavi! Vedel to uz Zdenek Troska a vedeli to i tvurci teto nemecke katastrofy. ()

Falcor odpad!

všechny recenze uživatele

No.....německá katastrofická katastrofa ...a......chvilka napětí (větší než ve filmu).... a.... JE TO ODPAD!!! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama