Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Knuckless 

všechny recenze uživatele

Chudý příběh a celková převaha těch trapnějších fórků nad těmi ehm ucházejícími mě chvíli nutilo přemýšlet o snížení hodnocení. Nicméně já to mám bohužel tak, že když nastoupí JB, tak stačí když třeba jen ukáže pupek nebo zatne zadek- a jdu prostě do kolen. (K tomu ještě moc krásná Ana de la Reguera a musim říct že jsem v pasti úplně!) "I am Nachooooo! ..... Who?" ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Ani zajímavé herecké výkony hlavního představitele a jeho společníka mne nepřesvědčily o zajímavosti a kvalitě tohoto filmu, místy se mi nelíbil scénář, nudné pasáže a mírné nelogičnosti. Navíc zábava též chyběla, tak se mi to na komedii moc nehodí. Pár pěkných částí tam je, ale to na úspěch celého filmu nestačí. Hodnocení: 45 % ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Zklamání a rozpaky,občas jsem se zasmál-ale netrhalo mě to bránice a až tak divné a šílené se mě to taky nezdálo.Teda snad pro ortodoxní katolíky je přestava mnicha-zápasníka dost ujetá,ale pro mě ne.Škoda............................viděno po druhé a musím přidat a dat ****. Sposta vítek zůstavá, ale nevím čím to je, ale na podruhé mě ten film oslovil mnohem lépe. Má v sobě nějaké kouzlo a moc krásnou kameru, hudbu a sestřičku. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

S tímto humorem sympatizuji, Napoleon je pro mě kultovní záležitost. Dávám ****, ale je to tak 70%, Nacho už není tak ucelený a "úchylný" jako Napoleon. Ale stále je to relativně sranda - Jack Black je dobrej, i když mi občas vadili ty "Tenacious D" vstupy. A roli Petera Stomareho jsem vůbec nepochopil. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Po Napoleonovi Dynamite uz jsem zhruba mel predstavu, ceho se mi dostane a prestoze se nesplnila, zklaman jsem nebyl. Sice uz to nebylo tak uderne, ale nove prostredi Mexikeho venkova v kombinaci s wrestingem, ktery mezi nami defcaty bytostne nesnasim, dalo za VYRAZNE podpory Jacka vzniknout dalsimu ujetemu filmu stojicimu na hrane divneho Acka a jeste blockbusteroveho Artu. Talo to do par zivych temat a kdo chtel, mohl premyslet a jeste se bavit - Skeletono y Nacho Libre nenakopou prdel kazdemu protivnikovi, ale budou si je pamatovat... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Figúrka na začiatku filmu, predtým, ako vidíme sa hrať malého Nacha pred kláštorom, je Nightcrawler, fiktívna postava z komiksov X-Men. (Smok)
  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles navštívili filmári aj skutočné lokácie v juhomexickej Oaxace. (MikaelSVK)
  • Meno postavy "Chancho" v preklade zo španielčiny znamená "prasa". Meno postavy "Esqueleto" v preklade zo španielčiny znamená "kostra" (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama