Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

První půlhodina vůbec nefunguje, Missy Peregrym je fakt kočka s bomba postavou, ale rozhodně není klučičí rebelující typ nebo výborná herečka. Pak následuje klišé pro barely náctiletý holčiny, který je ale únosný, protože MIssy to jako sportovkyni sekne, aneb nemusím dělat sociologickej výzkum, abych zjistil, že dámský beach volejbal není o výsledcích. Jedno zkouknutí v životě rozdejchá každej, má to momenty v několika konverzacích, ale bohužel moc často se snaží dělat z ženský novinářky zavřený v luxusním hotelu na pobřeží středozemního moře Patricka Chauvela nebo Gorana Tomaševiče. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Fííí-ha, tak už konečně vím, proč se gymnastkám nikdy nezařezává dres mezi půlky .. místy obrazově dokonalá, až magická, opravdu výborná ukázka náročnosti a tvrdosti tohoto ne zrovna masově sledovaného sportu s nádhernými počítačově originálně zkombinovanými záběry krásně podařených cviků a prvků prováděných na různých druzích gymnastického nářadí .. tomu všemu samozřejmě vévodí výborný Burt Vickerman / Jeff Bridges a především opravdu velmi dobře koukatelná Haley Graham / Missy Peregrym .. tou prázdnou vatou okolo, jsem se nenechal vůbec rozhodit ... ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Haley je drsna, cool a papulnata, az je skor trapna a mne osobne pripominala hlasky 13rocneho surodenca. Vsetky postavy su vykreslene hrubymi ciarami, ich konanie celkom predvidatelne, celkovy dej nepravdepodobny a dovody, pre ktore by sme mali Haleyno minule chovanie chapat, slabucke. Inak treningy pekne;) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nezaručuji, že se u toho budete bavit, jako já. Je to taková klasická sportovní "komedie", kterých jsou tucty a jsou jako, kdybyste natáčeli remake za remakem. Ale, když se občas nudím, tak se rád podívám a nemusím u toho přemýšlet. Tady je k plusu, že jde o gymnastiku, se kterou jsem moc filmů neviděl. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná a svižná věc ze sportovního prostředí, tentokrát gymnastiky. Takže je k mání spousta pružných dívčích těl. Haley je bývalá gymnastka, která odešla uprostřed šampionátu, protože se dozvěděla pravdu o svých rodičích. Teď je nucena vrátit se zpět do akademie ke gymnastice, kterou kdysi odepsala (je to bikerka a úvodní scénka filmu má opravdu šmrnc). A začíná cesta zpět, samozřejmě s happy endem, který by v reálu nebyl možný. Ale proč ne. Jeffa Bridgese jsem po dlouhé době viděla v roli, kde mu to sluší a nehraje záporáka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama