Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sportovní film zabývající se dívčí gymnastikou dějově vsazené do elitní gymnastické akademie, kde se mají napravit problematická děvčata. Romantická linka tu není a tak pro leckoho může přijít zklamání, ale jinak se jedná o příběh o dívčím mládí, touhách, přátelských vztahů a sportovních výkonů. A v tom všem se pohybuje Jeff Bridges v roli trenéra. Missy Peregrym coby rebelka nijak zvlášť uvěřitelná není, ale v jiných rovinách už to ujde. Typická naivita hodna puberťačky z ní doslova číší. Ostatní děvčata velmi často viditelně přehrávají, což velmi kazí celkový dojem. Sice tuctový příběh s naprosto nereálnou a dosti hloupou scénou z gymnastické soutěže, ale je to prostě jen film pro mladé o mladých a jejich sportovních výkonech. ()

Regig 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mě vždycky brali, hlavně kvůli dojemným chvilkám z výhry. V tomto snímku uvidíte vtip, akci, smutek, grady, radost, přátelství, čest a hrdost. Hlavně hrdost a čest je hlavní podstatou tohoto filmu. A to uvidíte na závěr ve velkém finále. Dobré triky nejenom v gymnastickém zaměření uvidíte i na začátku filmu s skateboardem a s BMX. Za můj super zážitek s filmu si tento snímek zaslouží to nejlepší ohodnocení. ()

Reklama

prasacimor

všechny recenze uživatele

Mal som pôvodne v pláne pozrieť si tieto mladé, skákajúce prdelky ako rozptýlenie pri jedle, poprípade ako uvoľnenie po náročnom dni. No všetko, čo obaľovalo hlavnú prdel, mi začalo tak neskutočne liezť na nervy, že som to musel po 7 minútach vypnúť. Takto afektované, otravné hovado som vo filme už dávno nevidel. A nezachránil to ani prežúvavec Bridges. Hodnotiť si tým pádom netrúfam, ale predpokladám že za vytrínu by si to tvorcovia nedali. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minul jsem žerď na bradlech a zlomil si páteř. Nic zvláštního." Sportovní filmy mám rád. Mám však problém s jakýmkoli sportem, kterej se nedá změřit. Třeba jako gymnastika, při který si rozhodčí malujou pořadí už tejden dopředu. Myslel jsem tedy, že se budu nudit, ale nebylo tomu tak. Může za to cynickej trenér Vickerman na trampolíně, vymakaný tělo frackovitý Haley, přemety v obchoďáku a slušně dunící muzika. Vlastně jsem zjistil, že obdivuju každýho, kdo umí chodit po rukách a je ochotnej si nechat nafackovat od kladiny. Ovšem závěrečná rebélie byla takovej nesmysl, že ještě teď doufám, že se mi to jenom zdálo. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nezaručuji, že se u toho budete bavit, jako já. Je to taková klasická sportovní "komedie", kterých jsou tucty a jsou jako, kdybyste natáčeli remake za remakem. Ale, když se občas nudím, tak se rád podívám a nemusím u toho přemýšlet. Tady je k plusu, že jde o gymnastiku, se kterou jsem moc filmů neviděl. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama