Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Proč ti američané točí filmy podle stále stejného scénáře?Vždy je to jen jiné prostředí ,ale pořád ten průběh a konec vyjde nastejno.Nepřízpůsobivá puberťačka musí trénovat gymnastiku v rámci nějaké polepšovny.Je tvrdohlavá,ale jen z počátku.Pak ji dokonalý trenér (kde se tu vzal Jeff Bridges?) částečně zkrotí a ona pak vyhrává závody.Je tady jedna vyjímka,že se ze dvou "mrch",gymanstek nakonec stanou,jak jinak,docela správné holky.Film na jedno(možná) podívání a pryč s ním!!! ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako film to nelze hodnotit, ale protože miluji tanec, sport a pohyb, rozhodně jsem se nenudil. Přece mě jen děsí moje zkušenost z tanečního světa: když se ty dívky nedostanou na olympiádu a skončí se sportem, najdou si chlapa, který je bude živit, a VŠECHNY své sny z minulosti hodí na bedra svých dětí. Jednoduše řečeno: stanou se přesnou kopií svých maminek, které v tomto filmu ztělesňují nechápající svět dospělých (hned vedle porotců). Kéž by byl tenhle kruh někdy přerušen. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

První půlhodina vůbec nefunguje, Missy Peregrym je fakt kočka s bomba postavou, ale rozhodně není klučičí rebelující typ nebo výborná herečka. Pak následuje klišé pro barely náctiletý holčiny, který je ale únosný, protože MIssy to jako sportovkyni sekne, aneb nemusím dělat sociologickej výzkum, abych zjistil, že dámský beach volejbal není o výsledcích. Jedno zkouknutí v životě rozdejchá každej, má to momenty v několika konverzacích, ale bohužel moc často se snaží dělat z ženský novinářky zavřený v luxusním hotelu na pobřeží středozemního moře Patricka Chauvela nebo Gorana Tomaševiče. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nezaručuji, že se u toho budete bavit, jako já. Je to taková klasická sportovní "komedie", kterých jsou tucty a jsou jako, kdybyste natáčeli remake za remakem. Ale, když se občas nudím, tak se rád podívám a nemusím u toho přemýšlet. Tady je k plusu, že jde o gymnastiku, se kterou jsem moc filmů neviděl. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama