Reklama

Reklama

Děti z ostrova pokladů 3: Tajemství ostrova pokladů

  • Nový Zéland Treasure Island Kids: The Mystery of Treasure Island (více)

Obsahy(1)

Conrad právě sestavil létající stroj, který jste v životě neviděli, ale táborníky přepadla špatná nálada. Indický chlapec Ashoka zmizel neznámo kam a dívky objevily starověkou sochu. Když se obě neobvyklé události snaží Charlie a Miranda objasnit, zjišťují, že ostrov navštívil mimozemský cestovatel. Prvotní instinkt jim velí informovat vědce na vedlejším ostrově, ale ve chvíli, kdy přilétají helikoptéry s vyšetřovacím týmem, jsou už děti s roztomilým malým mimozemšťanem přátelé. Teď mu musí pomoci uniknout před tím, než ho vědci uloví a využijí ke vědeckým účelům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všechno je tu tak špatné a tak o ničem, že nedívat se na Děti z ostrova pokladů je nejrozumnější věc, kterou můžete udělat. Dost pochybuji, že to potěší i někoho mladšího než jsme já. Ani pro takové 5ti leté děti to nebude asi zrovna zábava. ()

koudis11 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle výtvor jsem vyděl náhodou v čekárně u doktora,a nějak jsem to nepobral.Děti kteří se provrtávali speciálním vrtákem skrz celou planetou atd.Jediné co se mi na tom filmu líbilo byla záporná „slečna“ ,které to v sexy kožených kalhotách velmi velmi slušelo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama