Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celovečerní snímek na motivy seriálu společnosti FOX, family guy. Stewie nevěří, že se mohl narodit někomu tak tupému, jako je jeho otec Peter. Proto když zahlédne muže, který mu připomíná sebe sama, vydá se ho hledat. Film je plný gagů, fekálních a homosexuálních vtipů, ostatně jako všechny episody family guy :) (Balvanos)

Recenze (65)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak som trochu na rozpakoch. Za prvé vôbec niesom nejaký extra fanúšik seriálu. Videl som pár častí no nič svetoborného to so mnou nespravilo. Prdenie, zvracanie a podobný plytký pseudohumor, ktorý neznášam u hraných filmov tu hrá dosť výraznú rolu. Je však zaujímavé, že oproti tomuto hnusu sa vo filme objavilo aj niekoľko veľmi vydarených fórov. Tak ako to býva u väčšiny úspešných seriálov, celovečený snímok na seba nenechal dlho čakať. A tu narážame na obrovský nedostatok, a to že neexistuje žiadny dej. Nemôžem si pomôcť, ale okrem úvodného news a následného kobercového šteku sa scenár zlepil akoby z niekoľkých častí seriálu. Tak sa možno aj vtipné scény dostávajú do sfér trapasov. Na moju obranu som film nevidel za ideálnych podmienok (bus+noťas), no druhú šancu odo mňa (na rozdiel od obdobne zhliadnutých Simpsnov vo filme) už asi nedostane. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nenudil jsem se, to ne, ale na druhou stranu momentů, kdy jsem se upřímně zasmál, bylo pomálu.. to, na čem seriál úspěšně staví dvacetiminutové epizody (spousty geniálních gagů a popkulturních odkazů vs. útržkovitost a téměř nulová dějovost) prostě v délce devadesáti minut nemůže zdaleka tak dobře fungovat.. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Možná by se mi to líbilo o trochu víc, kybych ten film viděla po skončení 4. série, jak bylo zamýšleno. Takhle jsem bohužel strávila hodinu a půl koukáním na "starého" Family Guye, který není nijak extra vtipný, animace pokulhává a plno scén jsem si pamatovala z posledních 3 epizod 4. řady. Né, že by to nebylo vtipné vůbec, ale seriálu se to vyrovnat nemůže. 3* ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

FIlm sa sklada z akoby troch spojenych casti serialu + niake tie materialy navyse. Ako spomenulo uz viac ludi, rozhodne slabsie ako serial samotny. Family Guy nestavia na deji ale gagoch a preto je otazne nakolko je dobre robit z neho celovecerak, ale pobavil som sa a ako vecerna oddychovka po namahavom dni padne dobre. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Celovečerní film Family guy? To mi nepřijde jako příliš dobrý nápad, Family Guy sice vládne skvělým (ale za to opravdu skvělým) smyslem pro humor, avšak neobsahuje dostatečný příběhový potenciál, aby se z něj dal utvořit plnohodnotný film. Jakoby to nestačilo, přišlo mi, že i zdejší vtípky nebyly tak dobré jako běžně v seriálu, jediný, který mě opravdu rozesmál byl, jak Lois řekla: "Like the time he spent Meg's college money on that medieval catapult" a následně se ukázal katapultovaný, letící Peter nad střechami domů :) Celkově, třebaže Untold Story mě spíše zklamalo, byl to pořád Family Guy a vcelku nadprůměrná komedie... 7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Tento celovečerný špeciál, pôvodne vydaný na DVD v septembri 2005, bol mierne prerobený a rozdelený do troch štandardných epizód seriálu Griffinovci (od r. 1999), ktoré odvysielala stanica FOX v máji 2006 ako posledné tri epizódy štvrtej série. (SarumanKo)
  • Vo filme, ktorý trvá 88 minút, sa nachádza celkom 46 flashbackov, čo znamená v priemere jednu spomienku každých 1,91 minút. (SarumanKo)

Reklama

Reklama