Reklama

Reklama

Last Order: Final Fantasy VII

  • Japonsko ラストオーダー ファイナルファンタジーVII

Obsahy(1)

Krátký film popisuje část příběhu videohry Final Fantasy VII a zároveň funguje jako prequel k filmu Final Fantasy VII: Advent Children. Snímek zpracovává jeden z flashbacků Clouda, který se odehrává před vlastním příběhem Final Fantasy VII v Nibelheimu, kde figurují i Zack, Tifa a Sepiroth. (Ignus.cz)

Recenze (25)

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele

Krásne vytvarné, dynamické anime ktoré poteší fanúsikov hry Final Fantasy 7. Ako fanúsik si nedovolím dať menej ako 5* pretože presne takto som si predstavoval hru keby bola spravená v anime filme. Nedoporučujem pozerať tým, ktorí sa na hru FF7 iba chystajú, lebo LAST ORDER predstavuje vlastne obrovský spoiler k hre :) ()

perna182 

všechny recenze uživatele

Dějově odpovídá flashbacku ze hry a doplňuje její informace a události, takže opět pro nehráče Final Fantasy VII nic neříkající a zmatečné. Pro hráče téměř dokonalý zážitek ještě umovňující pocity z hlavní hry. Jako jedinou výtku bych měl nekonzistencnost události. Jinak ale vynikající zážitek jak po stránce vizuální i příběhu, tak samozřejmě hudby. ()

Reklama

FlashCZ 

všechny recenze uživatele

Děj předchází Final Fantasy VII Advent Children a vysvětluje pár věcí které se v něm potom vyskytují. Příběh se točí zejméná okolo Sephirotha, Zacka který se objeví na konci FF VII AC a Clouda. Ale ze známých postav se tu objeví třeba i Tifa. Dobrý příběh, skvělá animace a dobrá hudba. Jen škoda že to není kapánek delší. Ale podle mě je hodně neuzavřený konec Kdo ví jestli to mělo zvolat vlnu spekulací co se doopravdy stalo se Zakcem nebo se plánuje pokračování... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Krátký film popiuje část příběhu videohry Final Fantasy VII a zároveň funguje jako jakýsi prequel k filmu Final Fantasy VII: Advent Children. Z toho je zřejmé že pokud jste (stejně jako já) nehráli herní předlohu tak se budete v ději poněkud ztrácet, ale není to až tak zlé, obzvlášť při druhém shlédnutí a nebo spolu s již zmíněným filmem. I bez pochopení děje si ale můžete užít velmi pěknou animaci a výborné akční scény. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Běžně nekomentuji japonské anime, ale Final Fantasy VII je jasná ... Tento krátký film naprosto přesně a precizně zpracovává jeden z flashbacků Clouda ve videohře FINAL FANTASY VII na konzoli playstation 1. Bylo to krásné připomenutí jedné z nejlepších videoher všech dob a stovek hodin, které jsem u ní strávil... Jinak kresba, akce, vše v naprosto špičkové a dostačující kvalitě. Final Fantasy 4Ever!!! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama