Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Nelze jinak. Z filmařské žumpy se vyrojil jakýsi šmejd. Tahle larva se zakuklila a zmutovala ve velké filmové hovno. Naprosto debilní scénář téhle taškařice musel zplodit nějaký po dusičnanech zmutovaný howniwoodský scénáristický polomozek. Což by možná bylo fuk, kdyby vás podobný polomozek z distribuční firmy (zde MagicBox) nelákal pomalu na cosi, co jste ještě v rámci žánru neviděli. Absence opravdového napětí a alespoň minimální logiky děje je završena triky jak z nějakého amatérského videa a celá story pak končí příznačně v jakési stoce. Filmařskou kvalitu a >herecké< výkony nevyjímaje. Padouši nakonec tradičně zhynou tím co si zavařili, klaďáci nejspíš skončí v lůžku a možná se i rozmnoží o nějakého toho zmutovaného šmejda a můžem díky tomu očekávat ještě debilnější dvojku... :-( No, stačí mrkknout na páně Coxovu filmografii... - - - P.S. Něco málo k filmu ještě v "diskuzi"... ()

svik odpad!

všechny recenze uživatele

No nápad dobrý, no dobrý spíše újde, no újde spíše přežívá mezi brakem. Jak jsem koukal na tento brak tak si tak říkám co to vůbec mělo za smysl vždyť na tom nemohl ani vydělat dko by na takovou pí... šel do kina nebo si pučit . Zájímavé bylo že mistřašně ten film utek prostě to okolo mne prosvištělo a ani jsem nestačil se divit jaká je to blbost. Všehovšudy tam bylo pár scén a konec takže odpad je až moc dal bych tomu HNŮJ. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +docela napínavá atmosféra -hodně klíšé, málo akční a když už tak je to trapné/// Takže máme tady doktora, který všechny varuje, ale skoro nikdo ho neposlouchá. Potom tady máme milionáře, který na tom sajrajtu pro krávy vydělává. Jenže krávy se z toho podělaj a na stvětě jsou larvy. A Larvy vesle mutují do něčeho co připomíná zvadlího netopíra. A tak se z toho podělaj i lidi a na světě je průser a teď už to konečně pochopí i zkorumpovaný šerif a o něco později i sám tvůrce. Teď nemyslím tvůrce tohodle nesmyslu ale myslím hlavního záporáka. I když není to někdy jeden a tentýž? Jako atmosféra je docela dobrá a je tu trošku náznak něčeho co jsme viděli v Cabin Feveru. To mě zaujalo. Jenže potom z toho vylezlo něco hodně trapnýho a tak málo nebezpečnýho, že si ty potvůrky podala i parta looseru. Kde se tenhle film hrabe na MosquitoMana, který si v pohodě vyndal SWAT team a ještě se u toho stihl bavit i divák. Tohle je podprůměrné, nijak vyjímečné a navíc špatně zpracované. Takže z toho plyne, že Moskyťák je vítěz./// Celkem 36%/// ()

petero 

všechny recenze uživatele

Vďaka chemicky upravenému krmivu sa v mäse kravičiek objavia nové zárodky zmutovaných parazitov. Pár hamburgerov a z človeka v štýle votrelcov vylezú príšery v tvare neforemného listu a zaútočia na celé mestečko. Takéto filmy sa tuším točili v 50tych rokoch ... našťastie. Volalo by sa to Útok vražedných larv. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Tak tento horor ztroskotal tak jako mnoho před ním a určitě i ještě mnoho za ním na netvorovi... To co bylo zde oním původcem strachu. bylo něco, co by mě ani ve snu nenapadlo. Z krávy vyleze motolice, která umí létat, lozit po stromech, skrývat se a dokonce i plavat ve vodě... ke všemu jí dokonce naroste pátěř a vy si říkáte co způsobilo tento rozruch? Jakési podivné hnojivo od místní korporace ... směšné! Zpočátku mi přišlo, že se film točí více kolem dobytka než kolem lidí... Jedním slovem katastrofa, nic víc mě nenapadá a asi ani nenapadne, protože na tento film hodlám co nejdříve zapomenout. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama