Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

elanista1 

všechny recenze uživatele

Takyto druh filmu pozeram ked v nom hra moja oblubena herecka, herec, alebo to reziruje oblubeny reziser.Vedel som ze toto nie je salka mojej kavy uz pred zaciatkom, ale taketo hovno som vsak necakal.Nie som nejaky odbornik, ani sa nepohybujem v kinematografickych kruhoch, ale toto by natocil snad kazdy podpriemerny reziser, ktory ma aku-taku prax.Viac nikdy. Jojinecko to povedal presne. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Čtyři zoufalé ženy a jejich životní peripetie... Přes slibné herecké obsazení (včetně účinkování Frances McDormand) se žádná hlubší sonda do života nekoná. Jde o veskrze průměrný film s podobným levelem a promarněným potenciálem jako Čtyři opuštění muži. Ztraceno v překladu, zapomenuto ve scénáři, nenalezeno v režii. ()

Reklama

selfesteem 

všechny recenze uživatele

To byl jeden z nejstrašnějších filmů, které jsem měla tu čest vidět. Horší než řada hororů a různých ponurých filmů. To byli tak příšerní lidé!!! Nestrašte mě, že se tohle ze mě může stát. Já pevně věřím, že ne. Jednak proto, že vím, že peníze štěstí nepřináší a jsou mi vlastně úplně jedno a druhak proto, že kdyby se v mém okolí vyskytoval někdo jako jen jediný z těch pár "přátel", co neví co se životem, obloukem bych se mu vyhnula. Ale že mě ten film po celé čáře otrávil a vystrašil a to s přehledem, patří mu po právu 4 hvězdičky. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hořko-kyselá podívaná nad nespokojenými životy hlavních hrdinek, kterým v podstatě nic nechybí.. Jsou znuděné, jsou nešťastné, jsou vesměs celkem majetné, ale chtěly by od života "něco víc" a neví co.. Perfektní čtyřhra Jennifer Aniston, Frances McDormand, Catherine Keener a Joan Cusack.. Miluji ty jejich dialogy s manžely v autech :-D ()

mliko 

všechny recenze uživatele

Pane Boze dyt tenhle film je uplna kravina , komedie v zadnym pripade, drama no to tak dyt se tam nic nedeje tak jak to muze byt drama . Snad mirne romanticky ten film je . Jo a ta 1* je za to ze aspon 5 minut jsem vydrzel se nepodivat kolik chybi do konce... ps: Aspon ze to netrva moc dlouho jinak by ste se zblaznili nudou.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama