Reklama

Reklama

Hluboko v gangu

Trailer

O2 je čerstvo prepustený väzeň, ktorý si za krádež odsedel niekoľko rokov za mrežami. Plánuje začať nový život, a to najmä kvôli svojmu desaťročnému synovi, ktorý už nemá matku. Chce sa k nemu vrátiť a postarať sa o neho tak, ako to mal urobiť už dávno. Plány sa mu ale zrútia, keď jeho syna krátko po ich stretnutí unesie bezcitný drogový boss. Ten žiada od O2 vysoké výkupné vo výške 100.000 dolárov, ktoré mu musí zohnať do 24 hodín. Ako to však urobiť, keď je ešte stále v podmienke? O2 nemá na výber, a preto sa spojí so svojim pochybným bratrancom a prefíkanou podvodníčkou. Spolu sa vyberú do nebezpečných ulíc Los Angeles, aby vykradli banku a pokúsili sa premôcť vydieračské gangy. To je totiž jediná možnosť, ako zachrániť milovaného syna. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dakší jeden z nigga movies, kde bych nedokázal spočíta, kolik tam vlastně bylo černochů. Bylo jich vážně moc a takovéto filmy ja děsně rád. Je to vždycky cool záležitost s úžasnou hip hopovou hudbou. Scénáře většinou jsou nic moc, ale tento bych řekl, že má hlavu i patu. Film si celkem slušně drží tempo už od skvělého začátku. Jen bych si možná odpustil ten dojemný a krásný konec. Ne jenže se jedná o akční thriller, ale určitě bych v tomto snímku našel i dobré drama. Hluboko v gangu má jeden z nejlepších soundtracků, co jsem za poslední dobu slyšel, protože to je takový ten pravý hip hop, žádný, že komerční hip hop. Song jako je " Guttaville " nemá vážně chybu, jedná se o perfektní instro. Herecké výkony byli taky docela solidní. Tyrese Gibson je frajer a tato role měla prokázat, jestli vážně umí hrát. A umí!!! Jako hlavní gangster v tomto filmu se předvedla rappová hvězda a hlavně hlavní hater G-unit! Ano, mluvím o rapperovi The Game, který hrál toho parchanta fakt skvěle. Jak už jsem napsal, je velká škoda toho konce. Jinak se jedná o nadprůměrný film!!! ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný film. Všude se to hemží bubákama a do toho navíc ještě hraje černošský rap, nebo hip-hop, či co to je za děs. Mělo by to být o gangsterech, mlátičkách, střílečkách, honičkách atd. Ale film se ubírá spíše do romantiky. Když už, tak jsem čekal alespoň nějakou pořádnou válku gangů, ale ono prd. Prostě tátovi unesou synka a on plus nějaká prostitutka, do které se mimochodem zabouchne, se ho uráčí najít a vykoupit. Bubák kam se podíváš... ale ono už to tak vypadá na některých místech i u nás. Měli bychom si začít zvykat... 25% ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Celkom slušne zvládnutý negerský akčák so sexi čokoládkou Coco a svalovcom O2, ktorý po návrate z basy má snahu slušne žiť, pokiaľ mu feťácky gangstri neunesú syna, O2 zistí že Coco pracuje pre nich ale len živorí a chce vypadnúť niekam ďaleko a začať odznova,tak nastupujú na cestu zločinu a násilia okorenenú slastným milovaním kvoli záchrane syna zo spárov Big Meata bývalého parťáka, ale všetci dobre vieme ako to chodí: "spolky-čertove volky" ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Tak málo uvěřitelný film jsem neviděl již dlouho. Dosti vážné téma pojaté takovým patetickým způsobem, že to až není možné.Přišlo mi to skoro až zesměšňování vážného tématu (kriminalita, gangy, únosy, drogy co si vyberete) Jediné pozitivum na celém filmu je naprosto rajcovní (to je slabé slovo) Meagan Good jinak je to o ničem. A ten konec no to že Meagan zkazili účes bych ještě skousnul, al enávrat kyslíka to už je fak tmoc ohrané a nudné. Měli ho nechat důstojně zemřít!!! (Ne že by to filmu moc pomohlo :) ()

smolson 

všechny recenze uživatele

O2 je bývalým členem gangu z LA, kterého právě pustí z vězení a který chce začít nový život a především se postarat o svého syna. Bývalý šéf gangu Meat ale nemá pro jejich idylku pochopení a chce zpátky peníze, o kterých si myslí, že mu je O2 vyfoukl a ukryl před tím, než ho zavřeli. Takže mu synáčka unese a O2 má čas do večera, aby ty love někde sehnal a vykoupil svého syna. V jeho aktivitách mu vypomáhá krásná prostitutka Coco.. Prostoduchý příběh doprovázený velmi předvídatelnými dějovými zvraty je natočen řemeslně velmi precizně, vše působí jako A-čková záležitost, dobrou kameru podkresluje Hip-hop music a vůbec kdo může všechny tyhle shit-mother-fucker-nigga-fellas snímečky, může si klidně připočítat jednu hvězdičku.. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama