Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ľahká, nenáročná a pohodová komédia obsahujúca pár slušných vtipov a keďže režíruje môj krajan Reitman, slávny to režisér legendárnych Krotiteľov duchov aj výborné triky. Luke Wilson je sympaťák, no Umu by som radšej videl v tom sexy oblečení z Kill Bill, pretože tie okuliare a parochňa, no neviem... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. No Sleep 2Nite - Molly McQueen ,2. Rescue Me - Rachel Robinson ,3. The Joker - Fatboy Slim/Bootsy Collins ,4. Love Is a Game - The Magic Numbers ,5. O What A Glorious Thing - Akira The Don ,6. It Don't Matter - Donavon Frankenreiter ,7. Oye Como Va - Chad Fischer ,8. Everything's Right - Matt Wertz ,9. One & Only - Teitur ,10. Lover Come Up - Josh Kelley ,11. She Drives Me Crazy - Fine Young Cannibals ,12. Love Love Love - Tristan Prettyman ,13. I Got You - Eskimos of Love ,14. No Sleep 2Nite - Molly McQueen, ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V tomto nie zrovna originálnom, ani nijak významnom, snímku u mňa zafungovala kombinácia maličkostí, ktorá z neho spravila príjemný filmový zážitok. Tak predovšetkým okúzľujúca Uma Thurmanová v hlavnej úlohe. Postavu superhrdinky G-Girl, ktorá je tak trocha strelená mrcha, stvárnila výborne. O svojich hereckých kvalitách ma už dávno presvedčila. Tiež mi celkom dobre padol jednoduchý fantasy námet v štýle romantickej komédie. Spokojný som bol aj s pohodovou réžiou skúseného Ivana Reitmana. A aj New Yorkské lokácie ma potešili. "Moja super Ex" je fajn. *** ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Představuju si naživo modelovou situaci: naše partička pěti brejlounů se sejde v knajpě a po třetím pívu někdo nadhodí: "hele a co kdyby někdo z nás začal randit se superholkou?“ Téma je shledáno dostatečně nosným a během následujících tří hodin vymyslíme z fleku obrovskou řadu fórů. A jsem si bohužel jistej, že víc než dvě třetiny těchhle našich pindů by byly vtipnější a nápaditější než to, co zas jednou předvedli ubožáci z Hollywoodu. Proboha, chlapci s báječnou klikou! Nezapomněl náhodou někdo, že točíte komedii? Takže pro příště si pamatujte, že když už máte jednou k dispozici rozpočet velikosti HDP Bulharska, zaplaťte v hospodě tři píva náhodným typusům, ať vám do scénáře vymyslej aspoň ňáký fóry. Nemusí jich bejt moc. Stačí, aby byly vtipný. Celá komika "bejvalky“ totiž spočívá v tom, že Uma Thurman má jakože... tohlecto... superschopnosti. "Haha. To jsme se ale nasmáli, pane Reitman!“ O zoufalství s názvem "děj" se nezmiňuju vůbec, protože bych musel zabrousit do vod velmi nekonveční češtiny. Nebrat! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trapná, nevtipná a blbá komedie, která nemá vůbec nic čím by diváka rozesmála. Reitman sice natočil pár úspěšných komedií ale to nic nemění na faktu, že by zde vůbec něčím zabodoval. Wilson je ubohej a Thurman se zde objevila asi omylem. Nuda, kterou nezachrání ani scéna se žralokem vhozeným do bytu. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama