Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Damiel 

všechny recenze uživatele

62 % - Docela jsem se zasmál, ale na Škole svádění jsem neobjevil nic tak převratného, abych ji mohl označit za nadprůměr. První půlku bych označil za lepší, od chvíle - nechci spoilerovat - vyvrcholení jistého napětí mezi dvěma hlavními postavami už to takové nebylo. Billy Bob T. se ale své úlohy zhostil s grácií, úlisnost z něj přímo kape :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vcelku inteligentni, misty cerna a misty romanticka komedie, z ktery jsem mel ale pocit, ze tvurci ani zdaleka nevyuzili potencial, jakej film mel. Hlavne tu je docela malo foru. Navic sem ani nevedel, komu fandit, na jedny strane Billy Bob, kterej prakticky nic moc nehraje, pac ani nema co hrat a na strane druhy Jon Heder, kterej si dal zase roli ubohyho dementa, ze sem mel misty chut mu jednu vrazit. Navic je film zbytecne dlouhej a utahanej. Ale precejen se tu par dobrejch foru najde, Thorntonovo vyukovy lekce jsou slusny, konec ma par zvratu a navic tu jsou v mensich rolich Stiller a Duncan. Pohodova, ale ne moc vtipna komedie. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se pořád lehce nudil a někde v polovině se ukázalo, že scenáristé přece jen měli nějaký nápad. O chvíli později jsem ovšem zjistil, že nevěděli co s ním. Ty sekvence, kdy jsem se u toho bavil, byly asi tři, ale film má skoro 100 minut a Billy Bob Thornton to sám prostě z podprůměru nevytáhne. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Film tak neskutecne nudny a s minimem podarenych vtipu, ze jsem mel pocit, ze misto dvou hodin trva pet. Jde o temer identicky pribeh s o dva roky starsim Kurzem sebeovladani se Sandlerem a Nicholsonem. Jenomze ve chvili, kdy se Sandler podiva do kamery a vypada pritom fakt cool a sympaticky, Heder proste vypada jako retard. A tak by Skola svadeni dopadla snad pri kazdem srovnani s Kurzem sebeovladani. Proste provar. Nestoji to za to... ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, proč jsem na tento film do kina šla, proč jsem si ho vlastně vybrala... nicméně jsem najednou seděla v kině a byla donucená to sledovat. Musím říct, že jsem se sice párkrát zasmála, trapný okamžiky však 100% převažovaly a hodněkrát jsem si řikala, že to snad ani neni možný... Jinak jak už to tak u komedií bejvá - první půlka byla rozhodně lepší než druhá. Jo a jinak hlavní postava mi byla opravdu VELICE nesympatická. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Diego (Horatio Sanz) v jedné scéně řekne: "Věci se změní, cítím to", což je citace písně "Loser" od Becka. (HappySmile)
  • Ben Stiller svou roli natočil za dva dny v Kalifornii, měl totiž tak nabitý rozvrh, že se nemohl dostavit na natáčení do New Yorku. (HappySmile)
  • Režisér Todd Phillips nejprve nabídl hlavní roli Howardovi Sternovi, protože je jeho velký fanoušek. Stern však tou dobou přecházel z lokálního rádia na satelitní, takže neměl čas na natáčení filmu. Jeho roli později získal Billy Bob Thorton. (HappySmile)

Reklama

Reklama